Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu49Performanța Ighiu continuă campania bună de achiziții. Adorian Himcinschi a bifat un nou transfer, este vorba de fundașul dreapta Florin Bold de la Metalurgistul Cugir. 

Fundașul de bandă dreaptă a ajuns la un acord cu Performanța Ighiu, asta deși nu a dus lipsă de oferte în această vară.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu zic că am transferat un jucător pe un post în care avem nevoie. Cartea lui de vizită spune foarte multe, sunt convins că va aduce un plus la echipă”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul echipei Performanța Ighiu.

Florin Bold este născut pe 8 septembrie 1989 și a mai evoluat de-a lungul carierei la Prefabricate Modelu, Internațional Curtea de Argeș, Săgeata Năvodari, ASA Târgu Mureș și Metalurgistul Cugir.

Până la această oră Adorian Himcinschi i-a transferat pe Tiuț (Metalurgistul Cugir), Mintaș, M. Boldea și Făgărășanu (toți Cetate Deva), iar transferurile Performanței nu se vor opri aici.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Incet,incet, cei care au dus greul vor iesi din schema si cel mai probabil se va pune accent p “stranieri”,iar pepiniera judeteana s va duce si ea p apa sambetei !!! Asta DA politica d club(amator) !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.