ghiunghiusAflată în lupta pentru accederea în eșalonul secund, Performanța Ighiu a mai bifat un nou transfer, echipa din Alba fiind pe cale să devină o legiune a ”Bătrânei Doamne” UTA Arad, după ce a adus un al 3-lea fotbalist de la formația roș-albă. Este vorba despre juniorul Andrei Ghiunghiuș, un produs al clubului Atletico Arad, fotbalist polivalent care a bifat mai multe prezențe la loturile naționale.

După Roberto Bodea și Szabi Szekely, Performanța Ighiu a mai transferat un fotbalist de la UTA Arad, pe juniorul Andrei Ghiunghiuș, fotbalist care va avea misiunea de a întări compartimentul juvenil din cadrul lotului pregătit de Adorian Himcinschi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Cristian Ghiunghiuș este un jucător care are multe prezențe la loturile naționale și un junior, care sper să contribuie la rezultatele echipei prin prestația sa. Ne-am consolidat sectorul juvenil de la echipă”, a decalrat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu

În vârstă de 18 ani, Andrei Ghiunghiuș se va alătura de astăzi noii sale echipe, acesta putând să joace atât fundaș drepata, mijlocaș dreapta, precum și mijlocaș stânga.

sursa foto: glsa.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.