Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu7Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din sezonul trecut al Performanței Ighiu, care a contribuit din plin la clasarea pe locul secund la prima apariție în Liga a 3-a, Roberto Bodea este pe cale să părăsească formația pregătită de Adorian Himcinschi. Motivul rupturii pare să fie lipsa de comunicare, Bodea dându-și acordul pentru prelungirea contracului, însă actele nu au ajuns la el, deși a ajuns la o întelegere verbală cu Adorian Himcinschi. ”Beto” a declarat că săptămâna care urmează este decisivă în alegerea sa, primind mai multe oferte atât de la Liga a 2-a, cât și a 3-a.

Chiar dacă l-a transferat pe Călin Tiut, Performanța Ighiu poate avea din nou probleme pe postul de goalkeeper, după ce Roberto Bodea a anunțat că nu mai are răbdare să aștepte contractul din partea echipei din Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„M-am înțeles verbal cu Adorian Himcinschi, dar încă aștept oferta noului contract și actele. Mai am de încasat niște bani, dar încă nu am ajuns la un acord cu conducerea clubului. Am primit câteva oferte din Liga a 2-a și a 3-a, iar în săptămână viitoare voi decide pe ce cale voi merge. Nu pot să mai aștept pentru că toate echipele își conturează loturile!”, a precizat Roberto Bodea.

Bodea: ”Aș rămâne la Ighiu dacă s-ar dori promovarea!”

Roberto Bodea, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din sezonul trecut al Performanței Ighiu a precizat că nu este adeptul plecării și își dorește continuitate, însă numai cu condiția ca Ighiul să lupte pentru promovare.

„A fost un an foarte bun pentru mine și dacă se vrea cu adevărat promovarea, aș rămâne la Ighiu, chiar dacă la sfârșit au fost unele incidente în vestiar. Mi-am făcut datoria la Ighiu, am fost un colectiv bun și cred că la ce transferuri s-au făcut, Ighiul are mari șanse să promoveze”, a declarat Roberto Bodea.

În aceste momente Roberto Bodea este liber de contract, însă portarul crescut de UTA Arad nu respinge ideea continuării aventurii sale în județul Alba, în tricoul echipei Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.