După succesul răsunător cu Cetate Deva, primul din retur pentru Mihai Manea și compania, Performanța Ighiu va avea parte sâmbătă, de la ora 17.00, de un nou duel dificil, în cea de a 6-a etapă a Ligii a 3-a. Formația arădeană nu știe ce înseamnă victoria în 2017, însă este o ”nucă” tare, în special pe teren propriu. Mihai Manea se confruntă cu probleme de lot înaintea acestui duel, însă așteaptă al doilea pas victorios din 2017.

Cetate Deva a ”adus” prima mare bucurie la Performanța Ighiu în configurația noului proiect. Meciul cu hunedorenii este istorie în sânul trupei conduse de Mihai Manea, care speră la un rezultat pozitiv și după deplasarea de la Cermei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mergem la Gloria Lunca Teuz Cermei, o echipă care caută prima victorie din retur și sunt sigur că vom întâlni un adversar dificil, dar sperăm ca la finalul meciului să reușim să câștigăm puncte! Venim după victoria cu Deva, dar noi căutăm să câștigăm fiecare partidă, dar niciodată în fotbal nu seamănă un meci cu altul, așa că trebuie să muncim mult pentru a ne bucura din nou!”, a declarat Mihai Manea.

Antrenorul Ighiului nu se va putea baza pe serviciile lui Fetița – suspendat și Oprița – accidentat, cu semnul întrebării fiind și starea lui Circov și Seiwerth – incerți după jocul cu Deva.

De cealaltă parte, Gloria lunca Teuz Cermei vinde după o înfrângere usturătoare, scor 0-4 cu Național Sebiș, iar antrenorul arădenilor, Mircea Aslău a precizat că echipa sa va lupta pentru prima victorie din retur.

„Nu putem aborda partida cu Ighiu decât la victorie. Sper ca moralul să fie bun la ora meciului. Am încercat să găsim motivele acelei reprize a doua dureroase, o punem pe seama unei căderi psihice după primul gol. Ăsta e fotbalul, mergem mai departe. Se întâmplă și la echipe mari, nu facem o tragedie din asta și sperăm într-o descătușare în următoarea partidă. Noua echipă a Ighiului este o echipă bună. Are un nucleu de jucători valoroși, care au jucat împreună la o echipă de top din campionatul județului Alba, plus câțiva fotbaliști din tur. S-a și văzut că au avut rezultate bune cu echipe ce luptă la promovare, culminând cu victoria din etapa trecută împotriva Devei”, a precizat Mircea Aslău pentru sportarad.ro

În clasament, Performanța Ighiu este a 7-a, cu 24 de puncte, în timp ce Gloria Cermei se află pe poziția a 9-a, cu 21 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.