După semi-eșecul din Vinerea Mare, când a condus în două rânduri pe Unirea Alba Iulia, însă meciul s-a terminat cu un rezultat de egalitate, Performanța Ighiu va evolua astăzi, de la ora 17.00, în deplasare la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Mihai Manea a declarat c ăduelul cu fostul său adversar di nLiga a 4-a, Dan Mănăilă, este unul dificil și speră să reușească al 7 rezultat pozitiv al sezonului, pierzând o singură întâlnire, cea din etapa a 2-a de la Ripensia.

Performanța Ighiu are parte de un duel tare cu pușții antrenați de Dan Mănăilă, formație care dorește să iasă din zona fierbinte a clasamentului. Cu toate astea, Ighiu a arătat de-a lungul sezonului că este o echipă capabilă să câștige orice meci, indiferent de adversar, ceea ce rezultă că duelul din Banat va fi unul de care pe care.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Avem un meci greu! Echipa din Bechicherecu caută să își câștige punctele, mai ales că evoluează pe teren propriu. Sper ca la finalul jocului să reușim să câștigăm puncte! Avem probleme de lot, ceea ce ne face misiunea mai dificilă. Vrem să ne continuăm parcursul bun pe care l-am avut până în prezent”, a declarat Mihai Manea.

Antrenorul Performanței are bătăi de cap în ceea ce privește primul ”11” pe care îl va trimite astăzi, pe teren, Adrian Potopea, căpitanul echipei fiind suspendat, iar Răzvan Fetița – accidentat, lipsind doi oameni cheie ai echipei din Alba.

De partea cealaltă, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a avut un început de retur grozav, însă s-a stins și a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, aflânduse pe penultimul loc în clasament, cu 17 puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.