Poli Timisoara-Performanta Ighiu25După ce a încheiat primul sezon din istorie în Liga a 3-a pe poziția secundă în campionat, Performanța Ighiu își dorește un an și mai bun în viitorul sezon, iar toate gândurile duc către o luptă pentru promovare. Transformată din ”Cenușăreasă” într-o forță a fotbalului din Liga a 3-a, Ighiul a adunat un număr de puncte record și s-a mândrit cu cea mai bună apărare din serie, încasând doar 21 de goluri și al 3-lea cel mai bun atac, cu 50 de goluri marcate. Adorian Himcinschi nu se bucură foarte mult de vacanță, acesta fiind preocupat să lucreze la strategia viitorului sezon, Ighiul bifând deja 5 transferuri, însă numele jucătorilor rămân pentru scurt timp necunoscute.

Sezonul 2016-2017 al Ligii a 3-a va debuta la finalul lunii august, sau la începutul lui septembrie. Adorian Himcinschi a precizat că echipa sa are nevoie de 6 săptămâni pentru pregătire înaintea startului campionatului, ceea ce ar însemna că Ighiul se va reuni, cel mai probabil, la jumătatea lunii viitoare.  

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În funcție de numele care vor ajunge la Ighiu în această vară, oficialii vor anunța și obiectivul echipei pentru următorul sezon, însă mai multe semne indică o luptă a Performanței pentru locurile fruntașe și, de ce nu, încercarea promovării în liga secundă a fotbalului din România.

Adorian Himcinschi a precizat că are nevoie de maxim 8 transferuri pentru următorul sezon, 5 dintre acestea fiind deja perfectate, însă jucătorii nu pot fi încă prezentați, deoarece nu și-au rezolvat în totalitate clauzele contractuale cu fostele echipe. Cu toate astea, unele surse credibile din cadrul clubului ighian au precizat că echipa se va întări mult, urmând să fie transferați jucători recunoscuți la nivelul fotbalului superior, care în sezonul trecut au evoluat la adversarele Ighiului în Seria a 4-a din Liga a 3-a.

De asemenea, nu se știe încă nici la cine va renunța antrenorul Performanței, acesta mizând pe răbdare în luarea unor astfel de decizii. Imediat după ce își va contura lotul, Ighiul va renunța la câțiva jucători, alții dorind să plece din proprie inițiativă. Până acum, este sigură plecarea fundașului Adrian Potopea, acesta având un conflict cu șefii echipei, imediat după jocul cu Millenium Giarmata. Este cunoscută și situația lui Bogdan Bărculeț, acestuia expirându-i împrumutul de la ASC Pianu 2013, iar unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei din Ighiu, Cristian Bălaș, a ajuns la final de contract și va părăsi gruparea pregătită de Himcinschi, urmând să evolueze tot la ASC Pianu 2013 din vară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.