CSM Lugoj-Performanta Ighiu11Performanța Ighiu se va reuni pe data de 18 ianuarie la baza sportivă din localitate, în prealabil, pe 14 și 15 ianuarie urmând să fie efectuată vizita medicală a jucătorilor. Sub comanda lui Adorian Himcinschi vor ajunge și noile transferuri – Oara, Circov, Weiner și Mărginean. Formația din Liga a 3-a va efectua și un stagiu de pregătire în apropiere de Alba Iulia.

Cu gândul la un retur cât mai bun în care nu mai sunt ascunse visurile de promovare în eșalonul secund al fotbalului românesc, Performanța Ighiu va ieși din ”hibernare” pe 18 ianuarie. La reluarea pregătirilor vor răspunde prezent și noile transferuri realizate de Himcinschi în perioada de iarnă, Oara, Circov Weiner și Mărginean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mai pot să apară surprize la nivelul lotului încercând să transferăm fotbaliști care evoluează în eșaloane superioare, însă eu sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție, unul echilibrat numeric și valoric”, a afirmat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Andrei Cernea rămâne la Industria Galda de Jos

Deși a încercat o adevărată bombă pe piața transferurilor prin încercarea de al înregimenta pe Andrei Cernea de la Industria Galda de Jos, Adorian Himcinschi a precizat că discuțiile au fost sistate pe motiv că oficialii echipei găldene nu au dorit să îl lase liber pe jucător cu toate că acesta agrea mutarea la echipa care l-a format. De asemenea, Himcinschi a precizat că Ighiul nu dispune de fonduri pentru a plăti bani pe un jucător, iar în acest fel Andrei ”Biba” Cernea va rămâne sub comanda lui Paul Ciucă.

Retur cu iz de promovare!

Datorită rezultatelor favorabile înregistrate în prima parte a sezonului, Performanța Ighiu a devenit din ”cenușăreasă” – candidată la promovarea în eșalonul secund, luptând pentru acest obiectiv alături de ASU Poli Timișoara, Metalurgistul Cugir și Național Sebiș.

”O să avem un retur mult mai greu pentru că deja suntem văzuți altfel. Ne propunem să realizăm mai multe puncte decât în tur și să avem un parcurs cât mai bun”, a conchis Adorian Himcinschi.

La capitolul plecări este bifată doar cea a fundașului George Toma, care s-a transferat la Șurianu Sebeș. De asemenea, Filip Morar își dorește să schimbe seriile Ligii a 3-a, fiind aproape de un transfer la Industria Galda de Jos. Numele vehiculate pentru o plecare din tabăra Ighiului, Romică David și Roberto Bodea vor evolua și în retur în galben-albastru cu toate că mai multe echipe s-au interesat de serviciile acestora.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Dacă biba agrea o mutare la ighiu,nu se va mai prezenta cu aceeasi ardoare la galda!va da un randament mai scazut!trebuie inteleasa si dorinta jucatorului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.