Cetae Deva-Performanta Ighiu66Așa cum v-am anunțat în urmă cu puțin timp, Performanța Ighiu s-ar fi înțeles deja cu 5 jucători, care să evolueze din campionatul viitor sub comanda lui Adorian Himcinschi. Potrivit colegilor de la hunedoarasport.ro, Ighiul a ajuns la o înțelegere cu Boldea și Făgărășanu de la Cetate Deva, în discuții avansate mai fiind și Mintaș. Făgărășanu și Mintaș sunt cei care au marcat golurile victoriei formației Cetate Deva, scor 2-1 cu Performanța Ighiu, în returul sezonului recent încheiat.

Chiar dacă nu este nimic oficial, iar reprezentanții echipei Performanța Ighiu nu au dorit să facă niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect, se pare că Andrei Făgărășanu, Mario Boldea și Bogdan Mintaș sunt foarte aproape de a îmbrăca echipamentul galben-albastru din sezonul următor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potrivit site-ului hunedoarasport.ro, Făgărășanu și Boldea sunt ca și transferați în curtea ocupanei poziției secunde în sezonul recent încheiat în seria a 4-a din Liga a 3-a, iar Mintaș se află în discuții avansate cu echipa pregătită de Adorian Himcinschi.

Andrei Făgărășanu este un mijlocaș de profil ofensiv, născut la data de 25 iunie 1991. Acesta a fost unul dintre oameni ide bază ai echipe iCetate Deva, revelația returului. Făgărășanu a punctat contra Performanței Ighiu în victoria echipei sale cu 2-1.

Mario Boldea a fost căpitanul echipei hunedorene la partida cu Ighiul, acesta evoluând pe postul de mijlocaș defensiv, putând să evolueze și ca fundaș. Boldea poate fi folosit ca junior, acesta fiind născut pe data de 3 ianuarie 1997.

Bogdan Mintaș a fost al doilea marcator al Devei în partida cu Ighiul, acesta marcând în min. 90+5 din penalty. Aceste s-a născut pe 6 martie 1993 și a evoluat mai multe meciuri pentru Bihor în liga secundă. Mintaș evoluează ca fundaș sau în fața liniei defensive.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.