După un tur agitat de campionat în care visele promovării s-au transformat în vis de supraviețuire, atât din punct de vedere fotbalistic cât și financiar, iarna trebuie să aducă ceva propice și pentru Performanța Ighiu.

Fiasco-ul campaniei de transferuri anunțate cu surle și trâmbițe s-a încheiat, iar acum oficialii clubului din Ighiu caută soluții pentru a completa numărul de jucători, dar în același timp să sporească și valoarea formației din Liga a III-a, punând pe planul secund detalii legate de data reunirii lotului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu am stabilit încă data la care vom relua pregătirea, mai importantă este pentru noi campania de achiziții. Ne dorim să transferăm câțiva jucători, avem nevoie de fundaș central, mijlocaș centra și atacant. Ne dorim 2-3 jucători cu experiență, iar restul vor fi fotbaliști din județ. Nu-mi doresc vedete, am nevoie de jucători dornici de performanță, care să lupte în fiecare minut pentru echipă”, a declarat Vasile Ursu, antrenorul formației Performanța Ighiu.

Printre jucătorii vizați de Performanța Ighiu se află Florin Ilie (iber de contract), Sergiu Muth (Gaz Metan Mediaș), dar și fotbaliști din tabăra Unirii Alba Iulia și nu numai.

Nu mai pleacă nimeni! Tiuț, Cornea & Compania rămân

Deși multă lume îi anunța ca plecați siguri Călin Tiuț, Eduard Cornea, Cristi Poiană, dar și alți jucători importanți ai echipei vor rămâne și în retur, oficialii din Ighiu anunțând că doar Keita are șanse să mai părăsească gruparea pregătită de Vasile Ursu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.