Performanta Ighiu - Becicherecu51După victoria de răsunet obținută în etapa precedentă, scor 3-2 contra formației CS Universitatea Craiova II, Performanța Ighiu se deplasează în etapa intermediară în Vestul Țării. Elevii lui Adorian Himcinschi vor avea parte miercuri, de la ora 17.00, de un duel tare, contra formației Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. Echipa din Alba își dorește să scoată maximum din acest joc, iar o victorie ar propulsa Ighiul pe treapta secundă în campionat.

Dacă la partida tur s-a înregistrat un scor alb, acum, Ighiul își dorește să adune toate punctele din deplasarea din Timiș, chiar dacă jocul se anunță unul extrem de dificil având în vedere că Becicherecu Mic are în componență fotbaliști experimentați, iar la începutul acestui sezon echipa din Timiș își anunțase intențiile pentru promovare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Jocul de la Becicherec ne va arăta drumul pe care o să continuăm. Este o partidă importantă, eu am încredere că printr-o prestație bună vom reuși să câștigăm, iar dumul să fie acela pe care ni-l dorim toți: al progresului evident. Avem toate datele despre adversar, dar până la urmă este foarte important să ne facem jocul nostru. Atâta timp cât noi jucăm la parametri maximi, cu greu ne poate sta cineva în cale”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Pentru meciul din Timiș Adorian Himcinschi nu se va putea baza pe serviciile fundașului Rodean – suspendat pentru cumul de galbene.

Performanța Ighiu se află pe locul al 3-lea în campionat cu 44 de puncte, iar Nuova Mamma Mia se poziționează pe locul al 6-lea cu 31 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.