Industria Sarmei Campia Turzii-Perfomanta Ighiu 62Chiar dacă s-a impus categoric în turul secund al Cupei României, scor 4-1 în deplasare la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Performanța Ighiu este pasibilă să piardă cu 0-3 la ”masa verde” din lipsă de atenție. O anexă nouă a ROAF pentru Cupa României prevede că la un astfel de joc sunt permise doar 3 înlocuiri indiferent de eșalonul pe care îl reprezeintă formația. Tot 4 modificări a operat și formația gazdă, și nu rămâne de văzut decât ce decizie vor lua federalii în perioada următoare!

În Articoul 30, alineatul 11 din Anexa nr. 4, privind organizarea și programarea Cupei României este prevăzut că: ”În faza națională, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 înlocuiri de jucători pe toată durata jocului”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adorian Himcinschi a apelat la 4 înlocuiri, introducându-i pe teren pe O. Turuș și Szekely (min. 45), Gâț (57) și Circov (74) în locul lui Vlădia, R. David, Fetița și F. Himcinschi.

La fel au procedat și adversarii, iar în acest fel ambele formații pot pierde cu 0-3 întâlnirea și să fie eliminate la masa verde din Cupa României.

Cu toate astea, nu putem vorbi încă de o decizie finală, cazul urmând să fie analizat la Comisia de Disciplină a FRF, care poate și să dea aviz favorabil Ighiului, după ce ambele echipe au comis aceeași greșeală.

Interesant este și faptul că centralul partidei le-a înmânat delegaților 4 foi pentru înlocuiri și nu le-a comunicat acestoara că pot efectua doar 3 schimbări, și nici nu i-a atenționat în momentul când aceștia au introdus pe teren al 4-lea jucător.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.