Aflați în cantonament la Codlea, fotbaliștii echipei Performanța Ighiu s-au impus în cel de-al 3-lea amical al perioadei de pregătire, scor 4-0 (1-0) contra echipei Gloria Albești, formație aflată pe locul al 3-lea în Liga a 4-a din Constanța. Golurile au fost marcate de Seiwerth, Coltor, Oniche și Fetița (penalty), în prima repriză Ighiul ratând încă o lovitură de pedeapsă prin Circov. 

După un egal și o înfrângere, Performanța Ighiu a câștigat întâiul joc din perioada de pregătire, succes categoric, scor 4-0 (1-0), cu ocupanta locului al 3-lea din Liga a 4-a Constanța, Gloria Albești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa lui Mihai Manea a controlat jocul de la un capăt la celălalt, juniorul Seiwerth, venit de la FC Hermannstadt punctând singurul gol al primei reprize. Tot în prima parte a meciului, Ighiul a ratat o lovitură de pedeapsă prin Circov.

Fotbaliștii pregătiți de Mihai Manea s-au dezlănțuit în actul secund și au marcat de trei ori, prin Coltor, care a evoluat ca fundaș stânga, Oniche și Fetița (penalty).

 

Iată echipa folosită de Mihai Manea: Pop – Oprița, Iclănzan, Potopea, Coltor – Oniche, Trifa – Fetița, S. Turuș, Circov – Seiwerth. Au mai evoluat: Păcurar, Buda. Au lipsit: Oara, I. Grozav și Mărginean – probleme medicale.

În această seară, în cantonamentul de la Codlea sunt așteptate să ajungă și noile achiziții ale divizionarei terțe, 5 jucători de la FC Hermannstadt – Marius Zăvoi, Daniel Unguru, Andrei Mărginean, Cătălin Tineiu și Daniel Popa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.