Industria Galda de Jos-Viitorul Sanitmbru9Divizionara terță Industria Galda de Jos va debuta în jocurile oficiale, mâine, de la ora 17.30, în partida de cupă contra formației Sănătatea Cluj, trupă care a eliminat-o în primul tur pe Viitorul Sântimbru. La aceeași oră va avea loc și celălalt duel dintre Alba și Cluj din Cupa României, când Performanța Ighiu se va deplasa la Industria Sârmei Câmpia Turzii. Ambele formații din județul nostru își doresc victoria și calificarea în următorul tur al competiției, iar pentru acest lucru au bifat câte un transfer.

Sănătatea Cluj a eliminat din Cupa României pe Viitorul Sântimbrul, câștigătoarea ultimei ediții a competiției – faza pe județul Alba, însă, acum, ”virușii verzi” vor întâlni un adversar mult mai puternic și mai experimentat, Industria Galda de Jos, echipă care a terminat sezonul trecut pe ultima treaptă a podiumului în Seria a 5-a din Liga a 3-a.

  • Atacant nou la Industria
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La ultimul meci amical, Paul Ciucă l-a testat pe Silviu Boloș (CNS Cetate Deva), vârful hunedorean convingându-i pe oficialii Industriei să îi ofere un contract. Actele au fost parafate, iar Boloș ar putea evolua în partida de mâine, contra Sănătății Cluj.

„Noi și amicalele le abordăm serios, și la fel vom evolua, cât se poate de serios la duelul de mâine, și chiar dacă întâlnim o specialistă a Cupei României sper să trecem mai departe”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

Man și Frențiu sunt ușor accidentați și nu este sigură prezența acestora pe teren la duelul din cupă, pe când Cătălin Ivașcu și Ovidiu Oniga vor lipsi din motive medicale.

  • Ighiul a mai luat un junior înainte de cupă!

Tot cu Clujul se va duela și Performanța Ighiu în cel de-al doilea tur al Cupei României, însă echipa pregătită de Adorian Himcinschi va avea o misiune mai facilă la primă vedere, urmând să întâlnească Industria Sârmei Câmpia Turzii, reprezentantă a fotbalului județean din Cluj.

În primul tur, ”Sârma” a trecut de divizionara terță Unirea Dej cu 3-1, iar formația din Câmpia Turzii își dorește accederea în următoarea fază.

Adorian Himcinschi a considerat că nu este acoperit total în compartimentul juvenil, iar în acest sens a mai perfectat un transfer, reușind să îl înregimenteze pe Alexandru Oțoiu (Unirea Alba Iulia).

Nu ne-am propus să câștigăm Cupa României. Folosim jocul de mâine, ca pe unul de antrenament, și așa cum ne dorim să câștigăm toate meciurile, la fel va fi și în cupă. Tratăm serios acest moment, la fel cum am făcut-o și în pregătiri. Este ultimul joc înainte de prima etapă de campionat. Adversarul a trecut de Unirea Dej și și-a propus multe în competiția aceasta, dar e problema lor”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

”Him” nu se va putea baza la jocul din cupă pe Silviu Turuș, atacantul suferind o entorsă la gleznă la amicalul de săptămâna trecută contra Sănătății Cluj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.