Andrei Mărginean, puștiul momentului din fotbalul județean, cel care ne-a declarat de mai multe ori că îl are ca idol pe Andrea Pirlo, a fost convocat din nou la naționala Under 16 a României. Selecționata condusă de Sorin Colceag participă în aceste zile la un Turneu de Dezvoltare UEFA, în Macedonia, iar Andrei Mărginean ar putea fi testat în toate duelurile, programate cu Israel, Macedonia și Liechtenstein. Alături de fotbalistul din Zlatna, la lot a ajuns și aiudeanul Raul Șteau.

Andrei Mărginean este pe cai mari, juniorul zlătnean fiind convocat din nou la naționala Under 16 a României, loc în care a fost văzut de oficiali ai formației Manchester United, club care și-a manifestat interesul pentru transferul jucătorului de pe Valea Ampoiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Raul Șteau este un alt tânăr fotbalist talentat al județului Alba, acesta evoluând pentru Centrul de Excelență Deva. Aiudeanul se află și el la mai multe selecții în tricolor, fiind apreciat de antrenorii federali.

Tricolorii pregătiți de Sorin Colceag vor debuta astăzi contra Israelului, urmând ca apoi să întâlnească Macedonia, (21 aprilie), respectiv Liechtenstein, (23 aprilie).

Iată lotul României:

Portari: Alexandru Șerban (Academia Gheorghe Hagi), Răzvan Ducan (Tricolor11 Buzău / CS Unirea Petrolul Videle)

Fundași: Alex Georgescu (Academia Gheorghe Hagi), Marcel Chiorean (Sporting Juniorul Vaslui), Andres Dumitrescu (FC Pitești 2008), Radu Zamfir (Dinamo), Radu Drăgușin (Atletico Regal Sport), Ovidiu Costache (Petrosport Ploiești), Deniz Giafer (Dinamo)

Mijlocași: Andrei Mitran (Dinamo), Constantin Albu (Academia Gică Popescu), Aurel June (Sporting Juniorul Vaslui), Andrei Mărginean (CS Zlatna), Andrei Băltățeanu (SCM Pitești), Claudiu Stan (Dinamo), Mihai Nițescu (Petrosport Ploiești), Raul Șteau (Tricolor11 Deva / Viitorul Cluj)

Atacanți: Daniel Toma (Dunărea Călărași), Luis Nițu (CSS Slatina), Alexandru Dumitru (Atletico Madrid)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.