antrenament-performanta-ighiu70Plecarea lui Adorian Himcinschi a readus un jucător la echipa antrenată de Vasile Ursu. Plecat în urma unor divergențe cu fostul antrenor principal, George Toma a decis să renunțe la fotbal, însă demiterea lui Himcinschi l-a determinat pe fundașul trecut pe la Sportul Studențesc să revină asupra deciziei. 

Un alt nume nou este reprezentat de revenirea lui Andreas Buda, fotbalist ce plecase de la Performanța tot în urma unui conflict cu Adorian Himcinschi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sunt doi jucători bineveniți la echipă. Trebuie să completăm lotul de golurile rămase și să încercăm să eficientizăm costurile. George Toma e un băiat de caracter, nu puteam să-l lăsăm să renunțe la echipă pentru că a pus și el umărul la promovarea în Liga a III-a”, a declarat Gheorghe Dănilă, președintele echipei Performanța Ighiu.

Gheorghe Dănilă: „Mai renunțăm la doi jucători”

Plecările lui Mintaș și Bold nu vor fi singulare în tabăra Ighiului, pe lista neagră a oficialilor mai aflându-se doi jucători. Surse apropiate clubului susțin că Făgărășanu și Fabian Himcinschi vor renegocia contractele și dacă nu vor accepta diminuarea salariilor li se va propune rezilierea.

„Vreau să renegociez săptămâna viitoare cu anumiți jucători care nu dau randament. Mai renunțăm la doi jucători. Nu pot să spun acum despre cine este vorba, dar la momentul oportun vor vedea dânșii”, a mai precizat Dănilă.

Nu este exclus ca mai mulți jucători să primească o „nouă ofertă” din partea conducătorilor.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. prea usor s-a renuntat la jucatori precum rodean,potopea,oniche,oara ,moga si portarul imprumutat de la uta.ati schimbat o echipa intreaga si ati vrut rezultate imediat!prea ca la tara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.