ASC Pianu - Dalia Daia42Performanță uriașă pentru un fotbalist ce a evoluat în județul Alba, la ASC Pianu. Dorel Grecu a plecat la muncă în Belgia și a ajuns să evolueze în Liga a IV-a belgiană.

Fostul atacant de la „alb-verzi” a marcat în Cupa Belgiei pentru FC Ixelles (Liga a IV-a, Belgia) în meciul cu Beigem.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Introdus la pauză Dorel Grecu a înscris un gol în timpul regulamentar, iar echipa pentru care evoluează, FC Ixelles, s-a calificat mai departe în Cupa Belgiei.

Dorel Grecu a marcat primul gol pentru FX Ixelles. ACesta a driblat un adversar în careu și a înscris pe sub portar. Tot fostul jucător al Pianului a fost primul fotbalist din tabăra celor de la FC Ixelles care a marcat la loviturile de departajare, FX Ixelles calificându-se în faza următoare a competiției.

Dorel Grecu, de la amatori la profesioniști

Talentatul jucător a a fost sesizat de către oficialii clubului FC Ixelles la un meci de amatori în Belgia, iar prin intermediul unui alt român a ajuns să dea probe de jos.

„Am fost văzut la un meci de la amatori, iar apoi am fost chemat la FC Ixelles să dau probe de joc. După meciurile amicale am fost chemat să semnez și am început pregătirea”, a declarat Dorel Grecu.

În cele două amicale Dorel Grecu a marcat trei goluri pentru FC Ixelles și i-a convins pe oficialii clubului să-i ofere un contract.

Condiții ideale de pregătire

Spre surprinderea lui Dorel Grecu, clubul FC Ixelles beneficiază de o bază de pregătire de invidiat.

„Nu pot descrie condițiile de aici. Avem trei terenuri, două de antrenament și unul de joc. Mă simt foarte bine aici, iar colectivul m-a primit bine”, a declarat Dorel Grecu.

Dorel Grecu intrat în minutul 46 în meciul de Cupă și a reușit să impresioneze. Nu este exclus ca, dacă prestațiile acestuia vor continua în aceași linie, jucătorul să facă pasul spre o echipă dintr-un eșalon superior din campionatul Belgiei.

Fotbalistul plecat de la ASC Pianu 2013 a impresionat și în România fiind golgheterul echipei alături de Alexandru Șandru. Dorel Grecu este născut pe 10 noiembrie 1994 și se află în Belgia de aproximativ un an de zile, timp în care a evoluat într-un campionat de amatori la FC Bosanci Bruxelles.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.