Surianu Sebes-Viitorul Spicul Daia Romana12Unul dintre cei mai apreciați portari din fotbalul județean, care a mai evoluat la nivel superior, Vlad Ignat este foarte aproape de a-și relansa cariera, după ce a petrecut un sezon la Liga a 4-a. Portarul albaiulian se află în cantonament cu Juventus București, formație care evoluează în Liga a 2-a, iar Vlad poate acoperi unul dintre cele 3 posturi de juniori Under 21, impuse de Federația Română de Fotbal.

Vlad Ignat a avut mai multe șanse în carieră de a rămâne la un nivel înalt, însă le-a irosit, acesta evoluând pentru ACS Berceni în Liga a 2-a. Portarul albaiulian nu duce lipsă de oferte, acesta având un atuu favorabil – încadrându-se în sfera juniorilor Under 21 în următorul sezon, prag impus de FRF atât la Liga I cât și Liga a 2-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ignat se află cu Juventus București în cantonament la Băile Govora și speră să îi mulțumească pe oficialii din capitală pentru a prinde transferul la echipa care evoluează în eșalonul secund.

„Încă nu sunt jucătorul echipei Juventus București, dar sper să semnez cât mai curând. Cel mai probabil, vom avea discuții după cantonament”, a declarat Vlad Ignat.

Vlad Ignat încă mai are contract cu Șurianu Sebeș, însă în momentul când a parafat actele cu gruparea din Arini a specificat o clauză, prin care ar putea să plece oricând la un nivel mai înalt, ceea ce ar însemna că nu ar întâmpina probleme în această privință.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.