hqdefaultCaz incredibil în județul Alba. Deși aflat sub contract cu Olimpia Aiud, antrenorul Radu Andone nu se mai prezintă la antrenamentele formației aiudene și a fost numit antrenor al echipei Rapid CFR Teiuș.

Cazul este cu atât mai hilar, cu cât cele două părți aveau convenție civilă (contract) înregistrat la AJF Alba, dar evoluează la Sportul Livezile și antrenează o altă echipă decât cea cu care se află sub contract.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu am explicat situația lui contractuală la AJF Alba. Nu știu ce valoare au convențiile astea civile, adică Radu Andone are contract cu noi, joacă la Livezile și antrenează la Teiuș. Mi se pare incorect, dacă eu am fost om și am plătit la zi sau aproximativ la zi totul”, a declarat Ioan Demeter, președintele echipei Olimpia Aiud.

Ramane e vazut cum vor gestiona situația cei de la AJF Alba, sau ce fel de contract va exista între Radu Andone și Rapid CFR Teiuș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Nelutule draga, Radu nu putea sta langa talnaru si sasu nicu, ce e greu sa imtelegi.Acu aia doi isi freaca mainile de fericire ca au scapat de Radu dar ei sa mai traiasca o viata si nu o sa aiba VALOAREA lui RADU ANDONE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.