AJF AlbaBiroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a decis să suplimenteze câteva dintre taxele pe care trebuie să le suporte membri afiliați, participanți în competițiile organizate de structura fotbalistică a județului nostru. Președintele AJF Alba, Cristian Petropulos a precizat pentru Absport.ro că s-a ajuns la această măsură tocmai pentru a putea fi acoperite toate cheltuielile asociației și pentru bunul mers al fotbalului amator din Alba.

Scumpirile nu au fost semnificative, însă pot afecta echipele care nu se bazează pe aportul financiar al administrațiilor locale. Au fost ridicate prețurile următoarelor taxe:

  • Cotizația anuală (100 – 150 Liga a 4-a), (70 – 100 Liga a 5-a), (30 – 50 Juniori)
  • Viza Anuală (150 – 200 Liga a 4-a), (100 – 150 Liga a 5-a), (30 – 50 juniori)
  • Taxa de participare în campionat (350 – 450 Liga a 4-a), (250 – 350 Liga a 5-a), (50 – 100 Juniori) – se achită la startul sezonului
  • Taxă Transfer (70 – 100 Liga a 4-a), (50 – 70 Liga a 5-a), (20 – 40 Juniori)
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea mai semnificativă creștere a fost aplicată taxei de afiliere, care de la 200, 100 și 50 de lei a ajuns ca toate structurile ce doresc să fie cuprinse în activitatea AJF Alba să plătească 500 de lei, cu excepția cluburilor de juniori, care vor achita o taxă de 250 de lei.

!!! În situațiile prezentate mai sus, primul preț este cel vechi, iar cel de-al doilea reprezintă noua taxă inclusă și aprobată de Biroul Executiv al AJF Alba. 

Cristian Petropulos: ”Este o măsură corectă”

Faptul că Alba se numărăr printre județele cu cel mai bun fotbal se datorează în mare măsură și AJF-ului, iar în acest sens oficialii fotbalului județean și-a permis această mutare tocmai pentru a putea fi acoperite mai ușor cheltuielile și în special salariile.

”Este o măsură care s-a luat în Biroul Executiv și consider că este corectă, iar în acest fel ne vom putea acoperi mai ușor cheltuielile. În comparație cu alte județe, taxele noastre sunt chiar mici. Spre exemplu, la Hunedoara un cartonaș galben este 37 de lei. Noi nu am majorat taxele cu care se întâlnesc zi de zi membri afiliați. În sedințele cu oficialii echipelor participante în campionatele AJF Alba voi avea mai multe discuții cu cei prezenți și le voi explica detaliat de ce s-a ajuns la acest aspect”, a precizat Cristian Petropulos, președintele AJF Alba.

Cât plătește o echipă să participe în campionatele AJF Alba?

În cazul în care sunteți interesat să deveniți un ”Gigi Becali” al fotbalului din Alba, sunteți nevoit să plecați la drum din Liga a 5-a. Pentru a avea o echipă în acest eșalon, aveți nevoie de identitate sportivă, după care, către AJF Alba ar trebui să achitați o sumă de 1.100 de lei. De aici în colo vor interveni și taxele de legitimare, transferuri și vize ale jucătorilor, iar un nou început s-ar putea să deschidă buzunarul dumnevoastră până la 2.000 de lei.

Liga a 4-a sau… Liga ”Bogaților”

Această măsură nu ar trebui să surprindă cluburile, cel puțin pe cele din Liga a 4-a. În fruntea clasamentului, formațiile se luptă cu bugete exorbitante pentru fotbalul județean, mirosul banilor făcându-și simțită prezența în fotbalul din Alba, motiv pentru care fotbaliști de renume ajung să evolueze  pe maidanele județului. Cu toate acestea, câteva echipe vor avea sigur de suferit, precum Cuprirom Abrud, Gaz Metan Valea Lungă sau Energia Săsciori, formații care nu au o forță financiară ieșită din comun.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. cand o candidat mister grecu asta in dosarul lui pe 4 ani avea SCADEREA taxelor nu cresterea lor … dar mno trebe beni pentru fiesta lor zilnica pentru mese festive si altele doar si ei si arbitrii ii platim din banii nostri si ei doar ne f** pe romaneste

  2. Deja e jegmaneala ce face Petropulos! Cum sa maresti asa preturile ? Ce facem domnilor? Dam faliment? De ce nu a depus AJF Alba proiect pentru fonduri la CJ ?

  3. Asa va trebuie,ce ati votat aia primiti!! De ce sa-si stoarca grecu cu astia creierele de proiecte cand pot sa scumpeasca tot si tot prostii ii tin cu salariile si smenurile lor. Plus ca-s prezenti la toate susanelele unde se lasa cu mancarica si bauturica moca!! Numai voi si ****-*****!! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.