IMG_1226Ape tulburi în cadrul fotbalului județean din Alba. Cu doar două etape înainte de final, AS Mureșul Vinț de Jos încă nu are Certificatul de Identitate Sportivă, iar prezența la barajul de promovare a vințenilor este pusă sub semnul întrebării în acest moment.

Totuși oficialii echipei din Vințu de Jos par să fie liniștiți în ceea ce privește participarea la jocurile de baraj, ba mai mult au trimis și câteva săgeți către contracandidate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Cârcotașii care stau cu degetele încrucișate să aibă grijă să nu rămână cu ele așa. În cazul în care Mureșul Vințu de Jos va ieși campioană, va reprezenta județul Alba la jocurile de baraj. Noi vom respecta regulamentul de înscriere la baraj și daca ieșim campioni reprezentăm județul Alba”, a declarat Vali Groza, președinte de onoare al AS Mureșul Vințu de Jos.

În acest moment Mureșul Vințu de Jos mai are de jucat trei meciuri, cu Unirea Alba Iulia (acasă), Olimpia Aiud (deplasare), Rapid CFR Teiuș (acasă), iar jocurile de baraj sunt programate pe 18 și 25 iunie, în vreme ce data de 13 iunie este ultima zi în care AJF-ul poate tirmite campioana județului și actele necesare participării la jocurile de promovare.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.