Rapid CFR Teius-Energia Sasciori21Un simbol al orașului Teiuș, echipa de fotbal Rapid CFR Teiuș  traversează din nou o perioadă dificilă. Formația de pe locul al 6-lea din Liga a 4-a s-a lovit din nou de problemele financiare, iar parcursul trupei pregătite de Radu Andone în tur poate fi afectat. Pentru a rezolva aceste lucruri, primarul Teiușului, Mirel Hălălai a inițiat o chetă în Consiliul Local Teiuș.

Faptul că Rapid CFR Teiuș întâmpină din nou probleme financiare nu mai miră opinia publică. Pentru a putea înscrie echipa în campionat, Adam Petruse, președintele Teiușului ar avea nevoie de aproximativ 4.000 de lei, bani care nu există în contul formației. Salvarea poate veni de la cei care conduc orașul Teiuș, însă nu printr-un proiect de aprobarea a fondurilor, ci printr-o… chetă strânsă în rândul aparatului legislativ.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”La această oră în urma discuției avute cu domnul președinte al acestei echipe, domnul consilier Petruse Adam, pentru a putea înscrie echipa avem nevoie de peste 4.000 de lei, bani pe care Clubul de Fotbal NU ÎI ARE ! Vin astfel cu propunerea așa cum am făcut și la ședința de buget din 2015, ca fiecare consilier local să facă o donație, așa cum am făcut și eu anul trecut, pentru această echipa, pentru a nu se desființa, în condițiile în care sponsorii nu sunt interesați de o investiție în fotbal. Ca primar al orașului, prin voia dumneavoastră mă văd obligat să încep eu lista cu donațiile depunând mâine (n.r., astăzi) în contul Asociației CFR Teiuș suma de 500 lei. Aștept pe fiecare consilier sau președinte de partid să facă același lucru. Trag speranța ca oamenii să înțeleagă că doar punând umăr la umăr și nu doar prin declarații vom putea înscrie și continua cu acestă frumoasă tradiție teiuşeană”, se arată într-un comunicat postat pe o rețea de socializare de către Mirel Hălălai, primarul orașului Teiuș.

Problemele au fost confirmate și de Adam Petruse, președintele echipei din Liga a 4-a.

”Într-adevăr sunt probleme, însă așa este în fiecare an la Teiuș. Se dau lupte politice, iar echipa poate avea de suferit. Eu sper să nu avem probleme în a înscrie echipa în campionat. Ne dorim să continuăm am avut o discuție și cu Radu Andone, iar mare parte continuăm. Nu cred că riscă cineva să îngroape un simbol al orașului tocmai în an electoral”, a sunat mesajul tranșant al președintelui Adam Petruse.

Rapid CFR Teiuș a fost una dintre cele mai bune echipe ale județului Alba în urmă cu mai bine de un deceniu, reușind să promoveze în Liga a 3-a în anul 2003. Problemele echipei datează de mai mult timp, simbolul orașului fiind pasat mai tot timpul din curtea administrației locale, iar proiectele financiare erau un vis neîmplinit al reprezentanților echipei. Nu este prima dată când se apelează la chetă în CL Teiuș, însă situația actuală este una… cel puțin tragi-comică, cu un oraș, care nu reușește să susțină echipa de fotbal din cauza luptelor politice care se dau în taberele aparatului executiv al urbei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.