Adunare Generala AJF Alba119Vară agitată în fotbalul județean! Am intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirea debutului unui nou sezon de Liga a 4-a, însă până în momentul de față apele sunt tulburi și șefii fotbalului județean se confruntă cu diferite probleme. După ce Euro Șpring a aruncat prosopul și a preferat să continue în Liga a 5-a, un nou moment încurcă planurile eșalonului superior din fotbalul județean. Industria Galda de Jos II a anunțat verbal forul fotbalisitc din județ că pune lacătul pe activitate, iar nicio echipă din Liga a 5-a nu ar fi agreat trecerea în Liga a 4-a, ceea ce înseamnă că țintarul ar urma să fie refăcut și sezonul 2016-2017 s-ar disputa cu 15 echipe. Să nu mai punem la socoteală că tot astăzi, Unirea Alba Iulia va afla în mare măsură dacă Federația Română de Fotbal i-ar agrea trecerea în Liga a 3-a, mutare care se pare că ar avea sorți de izbândă cu toate că oficialii echipei dezmint acest lucru.

Gaz Metan Valea Lungă va continua în Liga a 4-a în locul echipei Euro Șpring, însă Cuprirom Abrud, ultima clasată din sezonul trecut ar fi răspuns ”PAS” invitației de a continua în eșalonul superior în cazul retragerii Industriei Galda de Jos II.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acest lucru a conduce spre refacerea țintarului Ligii a 4-a, care ar începe cu 15 echipe, ceea ce înseamnă că în fiecare etapă o formație nu va evolua.

Tot pe surse se aude că problemele de la Rapid CFR Teiuș nu au fost rezolvate, iar echipa ar avea o misiune imposbilă în Liga a 4-a.

Chiar dacă oficialii clubului unirist au dezmințit informația cum că ar urma să fie primiți în Liga a 3-a, o sursă credibilă ne-a precizat că șansele ca această mutare să se realizeze sunt destul de mari, urmând ca astăzi să se decidă atât viitorul echipei alb-negre, cât și configurația finală a Ligii a 4-a.

Așadar, ziua de astăzi este decisivă în ceea ce privește starea fotbalului județean! Rămâne Șurianu Sebeș fără contracandidată la promovare? Va rămâne o echipă în fiecare etapă în afara jocurilor? Răspunsul îl vom afla în scurt timp!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.