asan 2Aflată pe locul al 8-lea în Seria a 2-a din Liga a 5-a, Progresul Fărău a efectuat 3 trasnferuri în perioada de iarnă, doi dintre fotbaliști evoluând la nivel superior. Este vorba despre Bogdan Mariș, atacant care a trecut pe la LPS Cluj-Napoca, CFR Cluj, Sănătatea Cluj și Unirea Florești, respectiv Alin Asan care a evoluat pentru Jiul Petroșani. A mai fost transferat Robert Crișan de la CS Ocna Mureș.

Doi dintre cei 3 jucători transferați au evoluat în partida de debut a returului, când Progresul Fărău s-a impus cu 5-1 în fața echipei FC Lopadea Nouă. Bogdan Mariș a reușit o dublă la primul meci pentru echipa din Liga a 5-a, alături de el mai evoluând și Robert Crișan, mijlocaș transferat de la CS Ocna Mureș, și care a mai trecut pe la Viitorul Unirea, Fortuna Lunca Mureșului sau Războieni-Cetate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, Alin Asan, fost fotbalist al Jiului Petroșani, este așteptat să se alăture echipei de lângă Ocna Mureș pentru a pune umărul la o clasare cât mai bună a Fărăului la finalul acestui sezon. Alin Asan a bifat și câteva prezențe la loturile naționalelor de juniori ale României.

În Seria a 2-a din Liga a 5-a cei mai consacrați jucători sunt frații Bogdan și Radu Andone, care evoluează pentru liderul Sportul Livezile, aceștia jucând în trecut inclusiv pe prima scenă din România, iar Bogdan este antrenor secund la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1.

sursas foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.