Sedinta Liga a 4 a44Asociația Județeană de Fotbal Alba este una dintre cele mai puternice structuri conducătoare de fotbal din țară, acest lucru datorându-se în mare măsură Consiliului Județean Alba, fostului președinte Sorin Corpodean, membrilor afiliați, precum și actualului conducător – Cristian Petropulos. Cel din urmă și-a propus să continue misiunea fostului președinte – aceea de a dezvolta semnificativ fotbalul amator. 

Primul pas din ”Programul de dezvoltare a fotbalului amator din Alba”, prezentat de către Cristian Petropulos în Adunarea Generală pentru alegeri a fost atins. AJF Alba s-a mutat într-un spațiu nou, în incinta Stadionului Cetate, fiind mai la îndemână membrilor afiliați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai important și dorit pas din cadrul acestui proiect îl consituie construirea unui teren sintetic de dimensiuni mari, de care să poată beneficia toate echipele afiliate la AJF Alba, în special în pauza de iarnă. În acest sens se vor purta discuții cu Primăria municipiului Alba Iulia pentru concesionarea bazei sportive de la Micești.

”Acesta este obiectivul primordial din mandatul meu. Și dacă nu voi mai fi ales la următoarele alegeri vreau să las acest proiect în urma mea. Ar fi un lucru bun pentru tot fotbalul județean”, a declarat Cristian Petropulos.

Carnete electronice pentru jucători!

AJF Arad a implementat de curând un sistem nou de verificare a jucătorilorprin carnete electronice, un sistem unic în România care ar putea fi preluat și de AJF Alba. Acest lucru ar conduce la gestionarea foarte bună a bazei de date a fotbaliștilor și echipelor din județ.

Un alt proiect interesant, ”scris” tot împreună cu AJF Arad ar fi demararea Cupei ”Cetăților” la care să participe mai multe echipe dintr-un județ, iar câștigătoarele să se înfrunte într-un turneu organizat într-o cetate. Scopul acestui proiect ar fi promovarea culturii prin sport, precum și dezvoltarea potențialului turistic al zonei.

Despre toate aceste proiecte, precum și despre lupta acerbă din Liga a 4-a, sau cum este văzut fotbalul din Alba la nivel național, puteți citi mâine pe Absport.ro, într-un interviu realizat în compania lui Cristian Petropulos, președintele Asociaiei Județene de Fotbal Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.