CS Ocna Mures-Rapid CFR Teius99Instalat săptămâna trecută pe banca Teiușului, Radu Andone încă nu a avut o prezentare ”oficială” aflându-se încă sub contract cu Olimpia Aiud. Teiușul era o echipă în derivă însă tehnicianul din Aiud a reușit să îi revitalizeze pe fotbaliștii teiușeni, obținând două victorii în două etape, 2-1 cu Cuprirom Abrud și 2-0 cu CS Ocna Mureș. Care este secretul? Aflați din rândurile următoare.

Radu Andone este unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din județul Alba. Acesta a trecut pe la Metalul Aiud, Europa Alba Iulia, Olimpia Aiud, Rapid CFR Teiuș sau Industria Galda de Jos. Momentan, Radu a renunțat să mai pregătească Olimpia Aiud și a stat pe tușă doar câteva zile, fiind chemat să scoată Teiușul din derivă. Până în prezent acesta a reușit două victorii din tot atâtea partide, semn că treaba pe care o face este una serioasă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sunt fericit și mulțumit de jucători și de randamentul acestora. Sper doar să rămânem cu picioarele pe pământ și să repetăm evoluțiile din ultimele două meciuri. Sunt uimit de dorința și devotamentul fotbaliștilor mei, la adresa cărora am numai cuvinte de laudă. Fiecare meci îl abordăm la victorie pentru că beneficiem de aportul unor jucători buni și experimentați. Obiectivul nostru este să bifăm o clasare în prima jumătate a clasamentului”, a precizat Radu Andone.

”Maseur” pe banca Teiușului!

Având în vedere că raporturile cntractuale cu Olimpia Aiud nu au fost încetate, Radu Andone nu a putut fi încă numit antrenorul Teiușului. Acesta a fost trecut pe foaia de joc oficială ca ”maseur”. Pentru a elimina orice fel de suspiciuni și pentru a alunga bârfele, Radu Andone a vorbit deschis despre subiectul Olimpia Aiud.

”De săptămâna viitoare voi fi antrenorul oficial al Teiușului. Nu am reușit să mă văd cu domnul Demeter pentru a-mi elibera adeverința, potrivit căreia voi deveni liber de contract, însă vom rezolva în zilele următoare. Eu am plecat cu fruntea sus de la Olimpia și am rămas prieten cu toți de acolo, nu a fost nici urmă de ceartă”, a adăugat tehnicianul Radu Andone.

În următoarea etapa Rapid CFR Teiuș va primi vizita echipei Viitorul Sântimbru, liderul la zi al campionatului județean de fotbal.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.