img_6175Unirea Alba Iulia a adunat 5 puncte în primele 4 etape, remizând în ultima rundă, 0-0, în deplasare la satelitul prim-divizionarei ACS Poli Timișoara. Fără prea mari ocazii din partea alb-negrilor, uniriștii au plecat din Timiș cu un punct, lucru ce îl mulțumește pe Radu Andone, tehnicianul formației fanion a județului Alba. Unirea Alba Iulia va juca în etapa următoare, acasă (la Zlatna), contra altui satelit al unei prim-divizionare – Pandurii Târgu Jiu.

Așa cum și-au propus, uniriștii nu s-au întors din Banat cu mâna goală, reușind o remiză albă pe terenul echipei ACS Poli Timișoara 2. Fără prea mari ocazii de partea lui Selagea și compania, Unirea a rezistat excelent în defensivă și a obținut un rezultat care îl mulțumește pe antrenorul Radu Andone.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un meci de 0-0 echitabil. Am întâlnit o echipă gazdă foarte bună, ambițioasă, care ne-a pus mari probleme. În principiu sunt mulțumit, pentru noi e important să continuăm seria de rezultate bune, începând de la meciul acesta, să legăm câteva rezultate și să ne îndeplinim obiectivele pe final. Îmi felicit băieții pentru efortul depus, am întâlnit o echipă foarte bună, foarte ambițioasă, cinste lor. Podiumul este deschis oricărei echipe. Cu toate că suntem la începutul Ligii a III-a și nu știm pulsul fiecărei echipe, cred că toate formațiile sunt echilibrate din punct de vedere valoric. Așa că depinde de forma de zi, de ce nu, totul este posibil. După câte se văd rezultatele, da, ne priește mai mult în deplasare. Sunt jocuri diferite, alte strategii, acasă e altă tactică. Afară e poate mai ușor pentru noi”, a precizat Radu Andone.

Unirea Alba Iulia a acumulat 5 puncte până în prezent, o cifră bună, având în vedere faptul că echipa din Cetatea Marii Uniri evoluează cu 8 fotbaliști neexperimentați la fiecre duel.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.