CIL Blaj-Surianu Sebes48Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din cadrul echipei CIL Blaj, portarul-căpitan Radu Damian va părăsi gruparea din ”Mica Romă” și va pleca în Anglia. Pe lângă faptul că și-a găsit un loc de muncă atractiv, Radu își va continua cariera de goalkeeper, urmând să fie legitimat la o echipă din Regat. Președintele echipei CIL Blaj, Augustin Damian a precizat că plecarea fiului său reprezintă o pierdere pentru echipa din coada clasamentului, venită într-o perioadă în care portarii sunt la mare căutare în fotbalul autohton.

Unul dintre cei mai apreciați portari ai județului Alba, Radu Damian va lăsa România pentru Anglia, loc în care va juca fotbal într-una din ligile inferioare ale sportului rege.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am o cunoștință care i-a propus lui Radu acest lucru. El va merge acolo și la muncă, însă va juca și fotbal. Nu știm încă despre ce echipă este vorba, sunt mai multe oferte la cluburi din liga a 5-a și a 4-a. Eu sunt contra plecării, dar el face ce dorește. Va pleca în 28 ianuarie”, declarat Augustin Damian, președintele CIL Blaj, dar și tatăl portarului din ”Mica Romă”.

Augustin Damian a ținut să precizeze faptul că plecarea lui Radu reprezintă o mare pierdere având în vedere că portarii reprezintă un capitol fierbinte în sfera fotbalului, atât din Alba cât și din întreaga țară.

Radu Damian a făcut mai multe meciuri bune pe parcursul turului de campionat, însă în ultima etapă, contra formației Șurianu Sebeș a fost un real înger păzitor pentru CIL Blaj, intervenind salutar la mai multe ocazii decisive ale lui Vali Drăgan sau Ciprian Diaconu. Radu Damian va fi al doilea fotbalist din Alba, zona Blajului care va evolua în Albion, după ce mihălțeanul Nicușor Carnat a fost legitimat în urmă cu mai mult timp de Wolverhampton și evoluează pentru una dintre formațiile de juniori ale clubului englez.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.