Deși titular incontestabil al postului de antrenor al republicanilor mici de la LPS Sebeș, dragostea pentru sportul rege l-a făcut, pe tânărul profesor Cosmin Groza, să accepte de câteva luni bune și oferta venită de la echipa de Liga a IV-a, Sportul Petrești. Rămași fără antrenor principal, după demiterea lui Marcel Zachiu, petrifălenii s-au orientat rapid, iar noua conducere a apelat cu încredere la serviciile lui Cosmin Groza. Cei doi antrenori în cauză, au mai colaborat împreună, în perioada anului 2002, la Pielarul Sebeș, Zachiu ca principal, iar Cosmin Groza ca antrenor secund și jucător. 


Deși nu este puțin lucru să antrenezi în paralel două echipe, timpul fiind principalul contraargument în acest sens, provocarea unui astfel de proiect, este cea care te face să depășești orice obstacol întâmpinat. Antrenorul celor două formații, LPS Sebeș, juni B și Sportul Petrești, seniori, Liga a IV-a, își dorește ca din retur, echipele pe care le antrenează, să etaleze un joc perfect,iar rezultatele să fie dintre cele mai bune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Rămân optimist și cred că din retur vom progresa”

”Am participat cu juniorii B în Campionatul Național U17 al FRF cu copii născuți în anii 2000- 2001, după ce în anul competițional trecut am participat cu grupa de 1999- 2000, încercând să progresăm din punct de vedere al calităților motrice, consolidarea pregătirii tehnice, tactice, consolidarea pregătirii teoretice și psihologice. Unii dintre elevii mei sunt în primul an de juniorat, astfel că experiența și omogenitatea punându-și amprenta asupra evoluțiilor și rezultatelor. Totuși rămân optimist și cred că din retur vom progresa, deși avem adversari valoroși: ASU  Poli Timișoara, CSM  Școlar Reșita, Centrul de Excelență Deva. În final aș vrea să-l remarc pe juniorul Jinar George, pentru abnegația cu care practica acest sport”, a declarat Cosmin Groza, antrenorul republicanilor mici de la LPS Sebeș.”Îmi doream să antrenez această echipă”

”Eu am mai antrenat la Liga a 4-a, în postura de antrenor secund, la Pielarul Sebeș, în 2002 alături de Marcel Zachiu, fiind în același timp și jucător, dar acum fiind antrenor principal responsabilitatea e mult mai mare. Am jucat pentru Hârtia Petrești în returul campionatului 1999 – 2000 și îmi doream să antrenez această echipă(acum e Sportul Petrești). Am preluat echipa la mijlocul campionatului, am întâlnit echipe valoroase și pe finalul turului am avut cel mai greu program, cu echipele de pe primele 6 locuri ale campionatului. În retur îmi doresc sa ne organizam cât mai riguros și să jucam un fotbal bun și prin asta să reușim să atragem un număr cât mai mare de spectatori la stadion. Vreau să mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată, respectiv domnilor Barbu Gligor, Chirca Eugen și David Adrian”, a punctat antrenorul celor de la Sportul Petrești, Cosmin Groza.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.