Cetae Deva-Performanta Ighiu10Anunțat ca mare transfer în fotbalul județean din Arad la CS Glogovăț, portarul Roberto Bodea a schimbat în ultimul moment trenul, iar în tur se va lupta cu Performanța Ighiu pentru promovarea în eșalonul secund alături de CNS Cetate Deva. Chiar dacă încă nu a semnat, Bodea este în discuții foarte avansate cu oficialii deveni, acesta fiind atras în proiectul hunedorean de Cristi Bobar, directorul sportiv al formației din Deva, un apropiat al fostului jucător de la Performanța Ighiu.

Roberto Bodea nu a făcut prea mulți purici în Liga a 4-a din Arad, acesta fiind deturnat de la Glogovăț de Cetate Deva, formație care așteaptă semnătura goalkeeper-ului crescut de UTA Arad.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cetate Deva se bazează pe un proiect serios, a făcut mutări importante atât în staff-ul tehnic (Ciprian Pepenar – antrenor) cât și în cel administrativ (Cristian Bobar – director sportiv, fost la Dinamo București și ASA Târgu Mureș) și a reușit să aducă și câțiva jucători cu nume precum Ousmane N`Doye, însă prezența acestuia în etapa a 2-a cu Ighiul nu este sigură.

„Într-adevăr mă aflu la o semnătură distanță de Cetate Deva. Este un proiect frumos, interesant și serios. Am fost convins de Cristi Bobar să mă alătur echipei cel puțin până în iarnă, care îmi este prieten”, a declarat Roberto Bodea pentru Absport.ro

Roberto Bodea va lupta cu Deva pentru promovarea în eșalonul secund contra Performanței Ighiu, cele două combatante urmând să se întâlnească în cea de a 2-a etapă.

  • Meci nebun contra fostelor echipe!

Roberto Bodea nu va fi singurul care își va întâlni fosta echipă în acest meci. Făgărășanu, Boldea și Mintaș au fost transferați de la Deva de către Adorian Himcinschi, aceștia dorind să câștige duelul alături de actuala lor trupă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.