După mai multe sezoane petrecute la nivelul primelor două eșșaloane fotbalistice din România, Răzvan Dâlbea a ales în vară să se alăture proiectului de la FC Hermannstadt, unde se pare că și-a regăsit liniștea. Deși a început 2016-le accidentat, Răzvan a trecupt peste acest obstacol, a devenit căpitan la liderul seriei a 5-a din Liga a 3-a, se îndreaptă spre o promovare în Liga a 2-a, și așteaptă cu nerădbare să devină tătic pentru a 2-a oară!

Aiudul a fost mult timp un pol important pentru fotbalul județean, pepiniera Metalului scoțând multți jucători interesanți. Printre aceștia se află și Răzvan Dâlbea, care a ”scos” capul în fotbalul mare la Unirea Alba Iulia, unde a fost căpitanul echipei, și unde a petrecut una dintre cele mai frumoase perioade din cariera sa, așa cum a declarat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Anul 2016 a fost un adevărat ”yin&yang” pentru aiudeanul care evoluează în prezent pentru FC Hermannstadt, acesta începând anul cu o accidentare, hop pe care l-a trecut cu brio, iar astăzi, este ăpitanul și antrenorul secund al formației din Sibiu, creditată cu prima șansă la accederea în eșalonul secund.

„Am avut un început mai greu de an din cauza faptului că am revenit după o accidentare, dar a doua jumătate a fost mult mai bună, odată cu revenirea la Sibiu. Munca noastră începută în vara la FC Hermannstadt a fost încununată cu obținerea unui meritat loc 1 la finalul turului”, a declarat Răzvan Dâlbea.

Un caracter puternic, Răzvan a devenit căpitan la majoritatea echipelor pentru care a evoluat, iar acum la final de an, mijlocașul aiudean și-a ales cadoul pe care îl așteaptă de la Moș Crăciun, dar și dorințele pentru 2017.

„Îmi doresc ca în vară, echipa să obțina a doua promovare consecutivă, iar în plan personal îmi doresc sănătate alături de familie. Cadoul meu de Moș Crăciun este pe drum, sper că îl voi primi spre finalul lunii aprilie, odată cu nașterea unei fetițe”, a mai adăugat Răzvan.

Acesta nu s-a sfiit să vorbească și despre Unirea Alba Iulia, echipă la care s-a simțit foarte bine în trecut.

„Unirea Alba Iulia a reprezentat una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei mele, am reușit să formam o adevărată familie în acea perioadă alături de toți cei din club, eforturile noastre ducând la promovarea în Liga 1, în 2009. Am rămas în relații foarte bune cu foștii colegi și antrenori, iar emoțiile mă cuprind de fiecare dată cînd mă întorc pe Stadionul Cetate”, a precizat Răzvan.

Acesta a ținut să transmită și un gând cald în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

„Fiind în perioada Crăciunului, le doresc Sărbători Fericite tuturor, și mi-aș dori ca toți susținătorii Unirii Alba Iulia să vină cât mai aproape de echipă, pentru că acest oraș trebuie să redevină un reper în fotbalul românesc. Hai Unirea!!!”, a urat Răvan Dâlbea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.