Hidromecanica Sugag-Viitorul Santimbru Finala Cupei85După cel mai bun sezon din istorie, Viitorul Sântimbru a trecut peste eșecul ratării promovării la barajul Ligii a 3-a, iar echipa prezidată de Adrian Hulea este prima din Liga a 4-a care se reunește și începe pregătirea de vară. S-a ajuns la această decizie în vederea pregătirii duelului de cupă, Sântimbru urmând să intre în primul tur al Cupei României – faza națională, pe 17 iulie. De asemenea, Dan Comșa a fost reconfirmat în funcția de antrenor, urmând să dea drumul la antrenamente începând de marți.

Viitorul Sântimbru s-a aflat pe un trend ascendent, iar oficialii echipei își doresc să o țină pe aceeași linie. După ce a reușit să aducă primul trofeu la Sântimbru, Dan Comșa a fost reconfirmat în funcție, acesta urmând să își înceapă treaba de marți, când a fost programată reunirea ehipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă fotbaliștii au avut vacanță mai puțină, oficialii formației își doresc să pregătească foarte bine primul duel din Cupa României, tragerea la sorți urmând să aibă loc săptămâna următoare.

Totodată, Viitorul Sântimbru își dorește un parcurs cât mai îndelungat în această competiție, respectiv dueluri cu formații din eșaloanele superioare.

Cât despre transferuri, Sântimbru nu a bifat nimic în acest sector, nici la capitolul veniri, nici la plecări, însă cu siguranță vor veni o serie de jucători sub comanda lui Dan Comșa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.