14_43_36_129CSU Alba Iulia ar putea avea din noul sezon și secție de fotbal, deoarece rectorul UAB, Daniel Breaz a confirmat interesul pentru asocierea dintre Performanța Ighiu și CS Universitatea Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta susține că actualul președinte al CSU Alba Iulia, Bogdan Duma a fost delegat pentru acest lucru, urmând să caute cadrul legal pentru a rezolva această chestiune. La rândul lui, Bogdan Duma susține că nu știe nimic despre acest lucru, negând practic cele susținute de Daniel Breaz.

Conform unor surse, CSU Alba Iulia ar prelua 50% din clubul aflat în Liga a III-a, iar obiectivul formației lui Himcinschi este acela de a promova în Liga a II-a.

Se destramă echipa de baschet?

Tot mai multe voci susțin că zilele echipei de baschet feminin sunt numărate, însă chiar și așa președintele Bogdan Duma a dat încă o dată asigurări că echipa de baschet feminin își va continua activitatea, dar la un alt nivel, cu un buget de aproximativ 10.000 de euro pe lună pentru anul 2015.

Cert este faptul că Miroslav Popov nu știe de existența unor negocieri între CSU Alba Iulia și el, iar oficialii albaiulienilor au demarat căutările pentru un alt antrenor, prima variantă fiind George Lăncrănjan, antrenor ce ar fi refuzat funcția de tehnician principal al CSU Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.