ianiÎn iarna acestui an se împlinesc doi ani de când fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia Iani Mitracu a decedat pe teren în timpul unei ”miuțe” cu prietenii săi, după ce a suferit un infarct. Memoria gloriei uniriste rămâne vie, iar în acest sens, prietenii acestuia organizează duminică, la Baza Sportivă Winners Club Țălnar cea de a 2-a ediție a Cupei ”Iani Mitracu”, la care participă 8 formații de juniori, din care 6 din județul Alba și două din Sibiu și Hunedoara. Evenimentul se va încheia cu un meci demonstrativ între două echipe formate din… ”Prietenii lui Iani”.

Cupa ”Iani Mitracu”, ediția a 2-a va debuta duminică, de la ora 9.00, cu dueluri între echipe formate din copiii născuți în anul 2006 și mai mici. Iată formațiile participante: AFC Unirea 1924 Alba Iulia, FC Hunedoara, AS Speranţa Albac, AS Viitorul Abrud, ACS Sebeş 2014, CSŞ Şoimii Sibiu, CSO Cugir şi CS Zlatna.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cum Iani Mitracu iubea fotbalul enorm, ziua dedicată memoriei lui se putea desfășura doar pe un desfășurător plin cu sportul rege, iar după încheierea competiției juvenile va avea loc un meci demonstrativ între echipe Old Boys, formate din prietenii lui Iani.

Iani Mitracu a decedat pe terenul de fotbal pe 14 decembrie 2014, în timpul unui meci contra prietenilor săi, după ce a suferit un infarct.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.