IMG_0108Antrenorul-jucător al Olimpiei Aiud, ”mantaua de vreme rea” a clubului prezidat de Ioan Demeter, Remus Țălnar este pe cale să renunțe la cariera de jucător… în slujba Olimpiei și să pună umărul la promovarea formației Sportul Petrești. Remus Țălnar a evoluat o repriză în amicalul de astăzi contra Mureșului Vințu de Jos și este foarte aproape de o înțelegerii cu oficialii echipei de lângă Sebeș.

Plecarea lui Remus Țălnar ar fi o pierdere importantă pentru Olimpia Aiud, club care oricum se scaldă în ape tubluri și care a pierdut o serie importantă de jucători la debutul actualului sezon. Țălnar nu vrea să abandoneze proiectul de la Aiud, dorind să continue ca antrenor, mutarea la Sportul Petrești ca jucător fiind aproape inevitabilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa petrifăleană ar avea nevoie de experiența lui Țălnar la mijlocul terenului, dar și de o punte de legătură mai puternică între antrenor și vestiar.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

13 COMENTARII

  1. Hahahaha , cu sau fără , tot nu promovați , SUGAGUL II PESTE VOI LA ORICE CAPITOL! BAI BĂIEȚI ,VOI NU AVEȚI O MINGE CALUMEA ,NICI TEREN NICI ECHIPAMENT :))))))VENIȚI LA MECI ÎMBRĂCAȚI CU HAINE DE ACASA SI O VESTA VERDE PESTE SI VREȚI SĂ PROMOVAȚI:))) FACEȚI-VĂ BAZA SI DUPĂ MAI VISAȚI . VEDEȚI SĂ AVEȚI SACUL LA VOI IN MECIUL CU SUGAG

  2. Cu sau fără tot nu promovați , bai băieți SUGAGUL II PESTE VOI LA ORICE CAPITOL, VOI NU AVEȚI O MINGE CALUMEA NU AVEȚI TEREN :)))VENIȚI LA CU HAINE DE ACASA SI PUNEȚI UN MAIEU VERDE PESTE VOI SI JUCAȚI:))) VOI FACEȚI-VĂ BAZA SI DUPĂ MAI VISAȚI … SĂ VA PREGĂTIȚI SACUL CÂND JUCAȚI CU SUGAGUL!!

  3. Tot respectul pt cei de la Petresti ! Sunt o echipa nou infintata si sunt pe primul loc. Cei de la Sugag au toate conditiile posibile si nu reusesc de 4 ani sa promoveze. Daca nici anu asta nu vor promova . Vor da faliment :))

  4. Alba Iulia Faliment dai u baaa nebunule meri si spălate pe fata cu Sportul Petresti care sunt mai buni sa câștige si nu uita Hidro Sugag-Sportul Petresti. 2-1 Si meciul de anul acesta o va lua mai rau asa ca veziti de treaba ta la meciul cu Spicu doar bubuieli ala e fotbal ba stati ușor nebunilor ca locu 1 e a lu Hidro Sugag 😉 Fortaaa Hidro!!! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.