img_0406Renaște fotbalul la nivel de seniori în munții Apuseni. Arieșul Baia de Arieș, una din echipele de tradiție ale fotbalului județean se va înscrie în Liga a V-a și va ataca promovarea încă din primul sezon.

Noua echipă va fi antrenată de Marius Dup și se va axa în proporții majore pe jucători crescuți la echipa de juniori sau pe alți localnici, în vreme ce posturile deficitare vor fi completate cu câteva achiziții „externe”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Avem ca obiectiv principal revenirea în elita fotbalului județean, acolo unde ne-a fost locul nou de obicei. Ne axăm pe jucători tineri, din pepinera proprie. Mai aducem 2-3 jucători, suntem în tratative și în momentul în care vom semna contractul vom face public numele lor” Marius Dup, antrenorul echipei Arieșul Baia de Arieș.

Arieșul Baia de Arieș este sprijinită financiar de Consiliul Local Baia de Arieș, de Kiss Cafe și de sponsorul Alin Baicu.

Derby de Apuseni! Baia de Arieș – Cuprirom Abrud

În condițiile în care nici una din cele două formații nu se va râzgândi, în nou sezon al ligii a V-a, vom asista la un derby de proporții între Arieșul Baia de Arieș și Cuprirom Abrud, fiind cunoscută rivalitatea din zona moților.

Cert este faptul că ambele echipe din Apuseni, Arieșul Baia de Arieș și Cuprirom Abrud vor ataca promovarea în Liga a IV-a, iar încrâncenarea va fi și mai mare între cele două tabere.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.