Viitorul Santimbru-Dalia Sport Daia Romana112Viitorul Santimbru-Dalia Sport Daia Romana113Fenomenul fotbalistic se află într-o continuă dezvoltare indiferent că vorbim de cel de pe Național Arena (dacă se obține aprobarea :D) ori cel de pe maidanele Ligii a 5-a. Aceată dezvoltare întârzie însă să se lase observată, acest lucru ”datorându-se” și conducătorilor din fotbal. Duminică, la Galtiu, la meciul dintre Viitorul Sântimbru și Dalia Sport Daia Română am asistat la un război psihologic în care armele folosite au fost replicile geniale ale lui Ovidiu Hulea și Ștefan Fogoroși – doi oameni cunoscuți în fotbalul ”albanez”, atât pentru umor cât și pentru pricepere.

Era minutul 52 al partidei, iar Ciprian Brânză reușea să aducă Daia în avantaj, după ce a marcat simplu în poarta lui Barna. Acel moment a culminat cu un schimb de replici savuros între Ovidiu Hulea – conducătorul din umbră al Sântimbrului și vicepreședinte al AJF Alba și Ștefan Fogoroși, unul dintre cei mai pricepuți antrenori din județul Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trebuie precizat faptul că cei doi au fost colaboratori cu ceva timp în urmă, când Fane Fogoroși a fost numit antrenor pe banca Sântimbrului, aceeași măsură fiind aproape de finalizare și în această vară, însă părțile nu au ajuns la un acord. Vă redăm mai jos dialogul spumos dintre cei doi.

Hulea: – Ce te bucuri așa Fogoroși? Stai acolo în banca ta că poate vin la tine!

Fogoroși: – Nu am voie să mă bucur la golul echipei mele? Nu mă sperii tu pe mine cu amenințările tale!

Hulea: – Dacă ai luat bani de la Sebeș să bați aici, să îți cumperi medicamente de ei! Las` că știu eu că te-ai vândut, așa ai făcut tot timpul!

Fogoroși: – Eu nu mă prostituez în fotbal. Și banii pe care i-am primit de la Sântimbru, i-am luat pe muncă!

În cele din urmă, se pare că acest dialog a fost de fapt un război psihologic, având în vedere că Ovidiu Hulea a continuat cu astfel de reacții, iar Fogoroși s-a potolit, fiind conectat la partidă. În cele din urmă Sântimbrul a dat lovitura în min. 93, iar Ovidiu Hulea s-a bucurat fără rezervare.

IMPORTANT: Imediat după finalul jocului, Ovidiu Hulea și Ștefan Fogoroși s-au felicitat reciproc și s-au îmbrățișat, semn că acel ”război” a fost de fapt o ”caterincă” a celor două persoane, savurată de cei prezenți. Nu știm dacă vorbele lor au fost serioase, însă important este faptul că Ovidiu Hulea și Ștefan Fogoroși au demonstrat la finalul jocului că nu este nimic rău între ei. Totodată îl declarăm victorios pe Ovidiu Hulea la această luptă 🙂 luând în calcul că cele 3 puncte au rămas la Sântimbru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.