La LPS Sebeș se văd rezultatele muncii și ale continuității, republicani iUnder 19 ai clubului având un parcurs foarte bun în seria a 7-a din cadrul Campionatului Național Under 19. Antrenată de Doru Oancea, LPS Sebeș a câștigat la finalul săptămâniitrecute derby-ul primelor două locuri cu ACS ASU Poli Timișoara, scor 1-0 (1-0), și rămâne în fotoliul de lider al seriei.

12 victorii, un egal și 3 înfrângeri este bilanțul fotbaliștilor Under 19 din cadrul Liceului cu Program Sportiv Sebeș în Seria a 7a a Campionatului Național organizat de FRF. Ultima ”ispravă” a jucătorilor din Sebș s-a petrecut sâmbătă, când au câștigat derby-ul cu locul secund di nserie, ocupat de Poli TImișoara, scor 1-0 (1-0), prin golul marcat de Oltean în minutul 27.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul putea fi mai mare, însă elevii antrenați de Doru Oancea s-au jucat cu ocaziile, iar la mijlocau lacestei săptămâni vor sta în intermediara programată.

„Din toate 3 etapele din retur, am avut cel mai bun joc cu Poli Timișoara. Au fost reprize opuse, în prima am dominat noi și ne-am creat multe ocazii, din care am fructificat doar una, iar în partea a balanța s-a înclinat, însă tot noi am fost cei care au ratat. Așteptăm un rezultat favorabil la mijlocul acestei sătpămâni între Timișoara și Reșița. Sunt mulțumit de parcurs și sper ca majoritatea dintre fotbaliștii mei să facă pasul mai sus, să evolueze la nivel mai înalt. Am acest grup de 4 ani de zile și cred că acesta este principalul motiv pentru care se văd rezultatele”, a declarat Doru Oancea.

LPS Sebeș a legat 3 victorii consecutive în retur, 3-0 la Interstar Sibiu, 2-1 cu Lugoj și 1-0 cu Poli Timișoara, iar în următoarea etapă, programată sâmbătă, va întâlni pe teren propriu CSȘ Caransebeș.

LPS Sebeș: Lepădat – Mărginean, D. Trif, Cucea, Gombocz, Reti, An. Lăcătuș, Voinea, Buligă, Szekely, Oltean. Au mai intrat: Andreiu, Mândroc, Mirca, D. Groza. Rezerve: Tomescu, Velțan, Dragomirescu. Antrenor Doru Oancea. 


  • Metalurgistul Cugir – Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” 3-0. Victorie la masa verde pentru gazde

Juniorii republicani ai clubului Metalurgistul Cugir au obținut cele trei puncte în joc fără luptă, prin neprezentarea adversarului. Aceștia urmau să întâlnească, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 23-a, formația Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin, formație care acumulase doar 6 puncte în 22 etape.

Oaspeții nu s-au prezentat la meci (echipa din județul Mureș retrăgându-se din campionat), iar echipa aflată sub comanda lui Florin Brânze, tehnicianul înlocuindu-l la cârma echipei pe Cosmin Șuvaina, obținând astfel victoria la masa verde, scor 3-0. În urma acestui rezultat juniorii republicani ai Metalurgistului Cugir ocupă poziția a 5–a cu un număr de 21 puncte. Următoarea etapă ,Metalurgistul Cugir va sta.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.