TarceaASC Pianu a bifat în ultima săptămână trei transferuri. Este vorba despre Tibor Florian Moldovan, Lucian Condrea (Astra Ploiești și fost component al lotului național) și Lucian Tarcea (foto în verde, în partea stângă), jucător cu ștate vechi în fotbalul din județul nostru. 

Dacă primii doi au absentat din motive obiective la meciul cu liderul Viitorul Sântimbru, fostul echipier al Unirii Alba Iulia, Lucian Tarcea, a participat la derby-ul de duminică și a demonstrat că vârsta este doar o cifră. Fără kilograme în plus, Tarcea a contribuit decisiv la succesul obținut de ASC Pianu. Chiar dacă nu a marcat, mijlocașul de bandă a fost unul dintre factorii motivanți ai „alb-verzilor”, fiind un jucător care în permanență și-a încurajat coechipierii conducându-i astfel spre un succes important, asta în ciuda faptului că are 40 de ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La 40 de ani, Lucian Tarcea este un om de succes. Dacă latura fotbalistică este mai mult decât cunoscută, fostul mijlocaș al Unirii Alba Iulia și FC Sibiu, este în acest moment manager la OptyU (Optică medicală), având un punct deschis în mall-ul din Sibiu, companie ce a împlinit un an chiar în ziua meciului de la Sântimbru.

În tabăra sântimbrenilor, la capitolul veterani poate fi amintită prezența lui Ioan Pisoiu, care la 36 de ani a demonstrat la rândul lui că încă mai poate face față, indiferent de eșalon. Pisoiu a fost unul dintre puținii jucători ai Viitorului care au hărțuit apărarea „alb-verzilor”, însă fără rezultat pe tabelă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.