Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu50Ieșită din calculele promovării, Metalurgistul Cugir își va lua astăzi ”La revedere!” de la proprii spectatori într-un duel tare, cu revelația returului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, CNS Cetate Deva. Echipa din Hunedoara nu a cunoscut gustul înfrângerii în 2016 și vine sub Dărgana pentru a-și păstra acest parcurs, iar Metalurgistul își dorește o ieșire de pe propria scenă cu fruntea sus, semn partida de astăzi va fi una încrâncenată și atractivă. Călin Moldovan se confruntă cu reale probleme de lot, însă tehnicianul formației de pe poziția a 3-a a clasamentului speră la o răbufnire de orgoliu a elevilor săi.

Metalurgistul Cugir își dorește cu orice preț să treacă peste ultimele două meciuri, înfrângeri cu Performanța Ighiu și CS Ineu, însă va întâlni astăzi, de la ora 18.00, un adversar care nu a cunoscut gustul înfrângerii în 2016. Cetate Deva este revelația returului, echipa antrenată de Marius Sîrbu dorind să păstreze acest parcurs.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Încercăm să câștigăm meciul de astăzi! Jucăm pentru onoarea noastră, pentru spectatori și încercăm să îi mulțumim cu un joc bun și o victorie. Trebuie să dăm dovadă că suntem profesioniști și să ne facem datoria până la capăt. Fotbalul se joacă din plăcere în primul rând și noi trebuie să ne redescoperim plăcerea de a juca. Avem nevoie de o izbucnire de orgoliu, dar vom avea parte de un meci greu, cu o echipă care nu a pierdut în acest retur. Sper să nu mai avem ghinionul pe care l-am avut până în momentul când am pierdut lupta pentru promovare. Chiar dacă avem mari probleme de lot nu ne dăm la o parte și vom încerca să câștigăm”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul formației Metalurgistul Cugir.

Tehnicianul formației din Cugir dnu se va putea baza pe mai mulți jucători, printre care Tiut și Dragotă – indisponibili din punct de vedere medical, Preda și Chelaru – suspendați, respectiv Goronea, I. Radu, Șuteu (vor lipsi din motive diverse).

Metalurgistul Cugir se află pe locul al 3-lea în clasamentului C4 cu 51 de puncte, iar Cetate Deva vine în județul Alba de pe poziția a 5-a cu 41 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.