performanta-ighiu-gloria-lunca-teuz-cermei43Revoluția continuă la Performanța Ighiu, grupare ce a mai pierdut doi jucători în această săptămână. Atacantul Szabolcs Szekely și George Toma nu mai fac parte din lotul antrenat de Vasile Ursu.

Ambii fotbaliști au renunțat din motive personale, dacă în cazul lui George Toma pare să fie vorba de probleme legate de locul de muncă, în cazul lui Szekely sunt cu siguranță neconcordanțe, acesta fiind cunoscut ca un apropiat a lui Adorian Himcinschi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Szekely a zis că nu mai vrea să vină și că vrea să facă o pauză, iar Toma din cauza serviciului. Nu am renunțat noi la ei. Sper să se oprească aici epurarea”, a declarat Ghiță Dănilă, președintele echipei Performanța Ighiu.

Ghiță Dănilă: „Ursu mi-a promis trei victorii în următoarele patru jocuri”

Venit pe banca echipei Performanța Ighiu, Vasile Ursu a acumulat patru puncte pe banca tehnică a formației din Liga a III-a, iar conducătorii susțin că există o promisiune din partea tehnicianului că va obține minim nouă puncte din următoarele patru partide.

„Vasile Ursu mi-a promis că vom obține trei victorii din următoarele patru meciuri. Are metode interesante de lucru prin care încearcă să-i mai relaxeze pe jucători să detensioneze atmosfera”, a mai punctat Ghiță Dănilă.

Sâmbătă, Performanța Ighiu va juca pe propriul teren cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, într-o partidă în care Ighiul va reveni „acasă”.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.