IMG_4350ASC Pianu a ajuns la opt partide fără înfrângere. Echipa pregătită de Adrian Fușle-Țana a învins cu 8-1 în derby-ul cu Euro Șpring, iar pienarii speră să termine turul pe poziția secundă, la patru puncte de liderul Viitorul Sântimbru. 

Dorel Grecu și Alex Șandru au reușit câte un hat-trick, în vreme ce Stelea și Oltean și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, pentru vizitatori a marcat Mircea Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASC Pianu a reușit cu acest succes să ofere scorul campionatului, iar remarcații gazdelor sunt Dorel Grecu (11 goluri) și Alex Șandru (4 partide și 6 goluri), în vreme ce Ionuț Bărculeț a furnizat cel puțin jumătate din pasele din care ASC Pianu a marcat în acest sezon.

Vă prezentăm mai jos rezumatul video, dar și declarațiile oferite de antrenorii celor două formații:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Felicitări portarului de la spring din 8 goluri 6 sunt ale lui ……Nu are o intervenție tot meciul !!! După Cum zicea cei de la pian înainte de meci ajungem în fata porti dar nu marcam ….acum au marcat pt k orice șut pe poarta a fost gol

  2. Eu spun ca sa nu mai găsim scuze felicitării celor de la Pianu si acum nu avem ce sa le spunem , decât ca le dorim promovarea! Felicitările mele celor 3 jucatori de la Pianu ..nr 8 ,17 si 93 parca dacă nu mă înșel ! Așa ca haide Pianu ! Deșii eu sunt din sebes

  3. Felicitari Pianu! Felicitari baieti, in special felicitari numarului 13 de la Pianu, esti cel mai bun jucator din liga a 4-a! Meriti sa joci in alta liga, mai sus, nu te lasa, lupta si o sa ajungi pe culmi înalte. Ai incredere in ce iti spun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.