IMG_2245Meci aprig la Blaj, unde CIL a fost la un pas să devieze cursul Mureșului din drumul spre titlu. Stoianof a marcat din 11 metri, unicul gol al partidei, după ce Daniel Ianc a fost faultat în careu de goalkeeper-ul formației din „Mica Romă”.

Răzvan Dulap a fost eliminat în repriza secundă, însă chiar și în 10 Mureșul s-a impus cu 1-0, elevii lui Mănăilă profitând astfel de pasul greșit al liderului Viitorul Sântimbru, astfel că Vințul și Sebeșul sunt doar la un punct de Viitorul Sântimbru.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos rezumatul video al partidei de la Blaj:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. faza de cascadorii rasului la penalty , unde toata lumea si-a facut datoria cum a stiut mai bine (a se urmari fundasul central si portarul de la Blaj , plus arbitrul)
    lumanari si medicamente sa va luati de banii aia!

  2. Pt sebes:
    Dar pe voi nu va vede nimeni cum mergeți cu Punguța cu banuti sa stimulați adversarul vintului ???zici ca sunteți Lolek si Bolek in varianta de la tara cu Punguța cu doi bani! Parca vad ca nu prindeți finalul returului ca va leagă astia, unul din punctele importante este înțelegerea cu Coltor înainte de meciul direct cu Santimbru dar va asigur ca va urma … Lucrulurile nu vor ramane la voia întâmplării cu voi popicilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.