Euro Spring - Viitorul S.70Viitorul Sântimbru a preluat șefia Ligii a IV-a în județul Alba, după victoria 2-0 din deplasarea de la Șpring. Coltor și Biro au marcat pentru oaspeți, în vreme ce Șpringul a solicitat o lovitură de la 11 metri în prima repriză. 

Lipsiți de aportul mai multor jucători importanți printre care și Tecoanță și portarul Mihăilescu, antrenorii echipei Euro Șpring au fost nevoiți să improvizeze și l-au trimis între buturi pe Moosz, jucător legitimat cu o zi înainte de meci, mutare care nu a fost inspirată pentru formația lui Florin Berța, tehnician care putea apela și la serviciile portarului Cotârlea, goalkeeper ce a avut meciuri bune în sezonul precedent.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos rezumatul meciului dintre Euro Șpring și Viitorul Sântimbru 0-2: 

Euro Spring - Viitorul S.65Ovidiu Barna: „Ne-am apărat bine”

Ajuns la 37 de ani portarul Ovidiu Barna încă oferă siguranță echipei Viitorul Sântimbru și continuă să fie unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Liga a IV-a. Acesta a avut un duel indirect cu omologul său din poarta Șpringului, duel câștigat detașat de Ovidiu Barna.

Olimpia Aiud - Euro Spring 56Gabriel Tănase: „Am întâlnit o echipă preocupată mai mult de apărare”

Unul dintre cei mai buni jucători din garnitura gazdelor, Gabriel Tănase s-a declarat mulțumit per total de aspectul jocului și nu l-a învinuit pe goalkeeper-ul Moosz pentru golurile încasate.

Euro Spring - Viitorul S.72Dan Comșa după victoria de la Șpring: „Ne-am demonstrat nouă că suntem o echipă de primul loc”

Revelația campionatului, Viitorul Sântimbru, îi datorează o mare parte din succcesul din acest început de campionat antrenorului Dan Comșa. Acesta a știut mereu să joace la rezultat și să închidă acțiunile adversarilor, reușind în acest mod să câștige partide cheie, cu Vințu de Jos, Pianu sau ultima victimă a liderului Euro Șpring.

Euro Spring - Viitorul S.54Florin Berța: „N-a fost ziua noastră. Nu ne-a ieșit nimic”

Aflat la prima înfrângere la cârma echipei Euro Șpring, Florin Berța a considerat că nu portarul Moosz a pierdut jocul cu Sântimbrul, ci lipsa de ambiție și dăruire a tuturor jucătorilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. La Tanase ala a trebuit sa-i puneti poza din meciul cu Olimpia, ca in meciul asta nu s-a vazut de dupa tricourile rosii :)) Primare vezi ca i se cam rupe de echipa ta, ca asa a fost sa fie, ca nu stiu ce…..diferenta mare intre competitii, deh! Sa-ti ia banii si sa-i beie in Sibiu si copiii din Spring sa se uite cum joaca panaramele astea, ca ei n-au valoare! Meletie era de 100 ori mai bun ca cocosatu ala!! Felicitari, pe finu-to cand il tii si pe el pe banca sa joace Gradinar si ailalti figuranti si a******* Vin alegerile ai grija!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.