Surianu Sebes-Muresul Vintu de Jos63Derby-ul Ligi ia 4-a s-a jucat în Arini, unde Șurianu Sebeș și Mureșul Vințu de Jos au remizat, 0-0 într-un meci lipsit de spectacol cu două formații extre mde bine așezate în teren.

În minutul 4 Ionuț Grozav execută o lovitură liberă, dar mingea iese în aut de poartă. Același Grozav aruncă o minge în careu, dar fără rezultat pe tabela de marcaj.
În min. 18 Mădălin Popa centrează în careu, dar defenisva Sebeșului respinge balonul. Min. 21 aduce prima ocazie la poarta Sebeșului, Stoianof îi pasează lui Bratima, dar mijlocașul Vințului trage mult peste.
În min. 26. Ionuț Grozav execută o lovitură liberă în careu, dar Vințu respinge. Min. 28 aduce o nouă ocazie la poarta Sebeșului, Mădălin Poa centrează în careu, dar fundașii Șurianului resping în corner.
În min. 36 Toma aruncă o minge în fața porții lui Bănică, dar fundașii adverși repsing în corner. În minutele de prelungire ale primei reprize, gazdele au semănat panică în careul advers în urma unui corner, dar faza a rămas fără rezultat pe tabelă.
În iante de ultimul flurier Cudla trage de la distanță din lovitură liberă mult peste poarta lui Ignat.
În min. 50. Paul Muntean trece pe lângă deschiderea scorului, dar șutul acestuia izbește transversala. În min. 60 Trifa încearcă șutul de la distanță, daBănică reține fără probleme.
În min. 6q Stoianof intră în careu, dar șutează mult peste. În min. 71 Mădălin Popa îi scoate în spate lui Bratima, dar acesta șutează peste poarta lui Ignat. Ionuț Grozav își încearcă și el șutul în min. 73, dar mingea trece peste.
În min. 81 Borșoi consemnează a doua bară a Sebeșului di nmeci, după ce a reluat cu capul din centrul careului.
Remiză albă la Sebeș, iar Viitorul Sântimbru profită de acest rezultat și își mărește diferența de puncte față de urmăritoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.