Hidromecanica Sugag-Navobi Alba Iulia43La primul meci după ce a bifat cea mai mare performanță din istoria echipei, și anume calificarea în finala Cupei României – faza pe județul Alba, Hidromecanica Șugag a făcut spectacol cu Navobi Alba Iulia și s-a impus cu 6-1, chiar dacă a ratat o mulțime de ocazii, inlcusiv un penalty. Partida a fost una extrem de spectaculoasă, cu goluri senzaționale și un ”Rămas bun” al Șugagului în fața propriilor spectatori, suporteri care au promis că vor susține echipa în număr mare la finala Cupei de la Ocna Mureș.

Șugagul au deschis scorul în min. 16 prin A. Lăctuș, acesta marcând cu un șut perfect și de efect de la mare distanță, execuție care l-a lăsat fără reacție pe Novăcean. Portarul echipei Navobi a prins o zi mare și a limitat proporțiile scorului în prima parte a meciului, având câteva intervenții salutare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul s-a deschis după revenirea de a cabine, iar Șugagul a făcut 2-0 prin Morea în min. 47. În min. 52 Navobi a punctat prin Scrob, acesta marcând un eurogol din colțul careului – drept în vinclu, fără speranțe pentru Morariu. Acest gol le-a dat elan gazdelor, care au obținut un penalty, însă goalkeeper-ul Morariu, desemnat să execute, a ratat, Novăcean parând.

În cele din urmă Șufană a făcut 3-1 în min. 58 după o fază foarte frumoasă, iar nou intrații Goangă și Domșa au dat altă față Șugagului, aceștia reușind să marcheze la scurt timp după ce au fost introduși pe teren. Goangă a făcut 4-1 în min. 61, iar M. Domșa a reușit dubla în min. 72 și 75.

Scor final 6-1, iar Hidro Șugag așteaptă cu sufletul la gură finala Cupei României – faza pe județ, care va avea loc pe 12 iunie, la Ocna Mureș.

Vezi mai jos un rezumat video al partidei:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.