Hidromecanica Sugag-Viitorul Santimbru Finala Cupei98Meci încins la Ocna Mureș în finala Cupei României, unde Viitorul Sântimbru s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Ioan Piosiu în prima repriză, în fața echipei Hidromecanica Șugag. Echipa din Liga a 5-a a avut mai multe ocazii clare de a marca, a avut un gol anulat corect pentru un henț (gen Maradona), însă a solicitat și câteva lovituri de pedeapsă. În cele din urmă experiența și-a spus cuvântul, iar Sântimbru a avut un joc defensiv foarte bun și a reușit să își adjudece trofeul.

Jocul colectiv și mobilizarea după ratarea principalului obiectiv i-a unit pe cei de la Viitorul Sântimbru, care au avut o partidă destul de bună în fața echipei Hidromecanica Șugag, de care a trecut cu 1-0 în finala Cupei României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șugagul a demonstrat că este o forță a fotbalului județean, chiar dacă evoluează în ultimul eșalon și s-a jucat cu ocaziile la ultimul act al cupei.

Pop a marcat pentru Hidro, însă centralul Mihai Domșa a anulat golul la intervenția tușierului Alexandru Văidean, acesta surpinzând momentul în care fundașul Șugagului a deviat balonul cu mâna în poarta Sântimbrului.

Viitorul a punctat în minutul 38 prin Pisoiu, care și-a demonstrat calitățile la acea fază, gol care a consfințit soarta partidei.

Vă prezentăm un amplu rezumat video al partidei de duminică:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.