metalurgistul-cugir-poli-iasi-cupa-romaniei60După 21 de ani, Metalurgistul Cugir a fost din nou într-o fază superioară a Cupei României și a întâlnit pe teren propriu o echipă din primul eșalon. Nu a fost orice echipă, ci una cu tradiție în fotbalul românesc, Poli Iași, formație care în startul sezonului a ridicat drapelul României în preliminariile Europa League. Cugirul a rezistat excelent în fața trupei din Moldova mai bine de 45 de minute, dar a ieșit din cupă în cele din urmă, cu capul sus ce-i drept, după ce ieșenii au punctat de două ori în repriza secundă prin Frăsinescu (52) și A. Cristea (62).

Itu și compania au rezistat mai bine de 45 de minute în fața Politihnecii Iași, formație care se află la primul succes sub comanda lui Eugen Neagoe. Experimentații Frăscinescu și Andrei Cristea au lovit perfect mingile centrate de Țigănașu în minutele 52 și 62 și au anulat o calificare istorică a Cugirului în optimi, victoria oaspeților fiind meritată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate astea, fotbaliștii pregătiți de Călin Moldovan au părăsit cu fruntea sus terenul și chiar au fost lăudați la finalul meciului de către Florin Prunea, președintele celor de la Iași și de Eugen Neagoe, tehnicianul echipei.

Vă invităm să urmăriți un amplu rezumat al partide istorice de pe Cugir Arena!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.