IMG_3432Mureșul Vințu de Jos a demonstrat în meciul de la Inter Ciugud că rămâne o forță chiar dacă sistemul ofensiv al echipei nu se află în zi mare. Toate cele 4 goluri ale trupei pregătite de Dan Mănăilă au fost reușite de 3 fundași, Preda (17, 83), Tătar (55) și Dulap (85), pe când golul de onoare al Interului, primul primit de Dragoș Bănică în retur, a fost punctat de Ursu (62).

Mureșul Vințu de Jos s-a impus cu 4-1 (1-0) în deplasrea de la Inter Ciugud, iar trupa lui Dan Mănăilă a revenit pe locul secund în clasamentul Ligii a 4-a, la 3 puncte în spatele Viitorul Sântimbru și la egalitate cu Șurianu Sebeș, ambele formații cu câte 49 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Interesant este faptul că Vințu are jucători de atac de temut, însă Moldovan se află în continuare sub incertitudine din cauza unor probleme medicale, iar Stoianof a fost menajat la duelul de la Ciugud, motiv pentru care golurile contra Ciugudului au fost punctate de fundașii Preda – dublă, Tătar și Dulap.

Vă invităm să vizionați un rezumat amplu al partidei dintre Inter Ciugud și Mureșul Vințu de Jos în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.