IMG_3208Muresul Vintu de Jos a obtinut a cincea victorie din acest retur în compania formației Energia Sasciori. Elevii lui Dan Mănăilă au început bine meciul și au irosit câteva oportunități de a marca prin Stoianof, Ianc sau Bratima. 
Scorul a fost deschis de Ionuț Tătar în minutul 25, când fundașul stânga al vințenilor a înscris cu un șut superb de la 20 de metri, fără speranțe pentru portarul Man.
În minutul 38, fundașul Cristian Preda marchează și el primul gol de la venirea la Vințu de Jos după o centrare foarte bună venită din partea stângă.
Scorul pauzei a fost stabilit de Ovidiu Stoianof în minutul 44. Atacantul vințenilor a înscris de la 11 metri, fără să-i dea vreo șansă lui Man.
Repriza secundă este începută în forță de vințeni, iar Bratima trimite în bara transversală în minutul 57.
Introdus pe teren în repriza secundă, Andrei Gavrilă a făcut 4-0 după o centrare venită din piciorul lui Nicolae Albu și el introdus in mitanul secund.
În minutul 72, Bratima inscrie un gol superb, dupa ce a primit un balon la 20 de metri de poarta lui Apostol, acesta l-a învins cu un șut sec în dreapta goalkeeper-ului din Săsciori.
În minutul 82, Mureșul Vințu de Jos stabileste scorul final, prin nou-intratul Daniel Tat. Acesta trage pe jos în stânga portarului Apostol.
În urma acestui succes, Mureșul Vințu de Jos se menține în cursa pentru titlu, în vreme ce Energia Săsciori are nevoie de puncte ca de aer. Etapa viitoare Mureșul Vintu de Jos va juca in deplasare cu Inter Ciugud, iar Energia Sasciori va evolua pe propriul teren cu ASC Pianu.2013

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.