IMG_2646Mureșul Vințu de Jos a dominat copios partida cu Dalia Sport Daia Română. Elevii lui Dan Mănăilă au profitat de faptul că au jucat pe stadionul Cetate și au învins cu 2-0 gruparea din Daia Română, grație golurilor marcate de Daniel Ianc și Silviu Iacșa. 

În prima repriză echipa din Vințu de Jos a dominat în mod categoric disputa de duminică și are moral pentru jocul cu Șurianu Sebeș.
În minutul 8, Ionuț Bratima trage puțin pe lângă poarta lui Pojar. Două minute mai târziu același Bratima trimite cu capul în urma unei centrări venite din piciorul lui Mădălin Popa. 
 
În minutul 16, Daniel Ianc îi dă primul semnal de alarmă lui Pojar, dar șutul acestuia nu nimerește cadrul porții. 
 
În minutul 19, Mureșul Vințu de Jos are o ocazie uriașă de a marca după o combinație frumoasă între Culda și Ianc, acesta din urmă trage din unghi, însă Pojar respinge în corner. În minutul 31,  Preda reia cu capul, însă Pojar reține fără probleme.
 
Tătar trage de la aproximativ 20 de metri lateral stânga, însă Pojar reține fără probleme, iar un minut mai târziu, Daniel Ianc deschide din scorul, cu un șut, Pojar este surprins de balon care este deviat.
 
În minutul 73  Dalia Sport Daia Română a beneficiat de o lovitură liberă,  Mureșan trage pe poartă, Bănică reține fără emoții.
 
Avea să fie 2-0, în minutul 75, Tidu Iacșa înscrie în stil de mare jucător, cu călcâiul după ce în prealabil Gavrilă a ridiculizat un adversar, fiind o fază creată de doi jucători introduși în repriza secundă.
Pe final de meci Gavrilă își trece și el numele pe lista jucătorilor care au ratat. Acesta a tras din șase metri mult peste poarta lui Pojar.
Succesul cu 2-0 le oferă un moral bun înaintea derby-ului cu Șurianu Sebeș, partidă ce poate edifica favorita la promovare.  Un alt pplus al echipei Mureșul Vințu de Jos este reprezentat de Nicușor Bănică, singurul portar din Liga a IV-a neînvins în acest retur.
VOCE: Radu Pop

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.